Egy ember meghalt, öten súlyosan, illetve életveszélyesen megsérültek péntek délelőtt Szolnoknál, a 4-es főút 95-ös kilométerénél, ahol két autó ütközött frontálisan – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a sérülteket mentőautó és két mentőhelikopter szállította kórházba.

Az elsődleges információk szerint

egy személygépkocsi több gépjármű előzésébe kezdett, de az előzést nem tudta időben befejezni és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsival 

A szabályosan haladó, külföldi rendszámú autóban egy öttagú család utazott.

A sofőr a helyszínen meghalt, a család többi tagja – köztük három gyermek – súlyos, illetve életveszélyes sérüléseket szenvedett

- mondta.

Hozzátette, az előzést befejezni nem tudó, a járműben egyedül utazó sofőr súlyos sérülést szenvedett.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főutat, mindkét irányból Tószeg irányába terelték el a járműveket – közölte a sajtószóvivő.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Pixabay cco

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Gratulálok a szolnoki polginak a nagyszerű forgalom szervezésért, sikeresen TELJESEN ELBASZTÁK SZOLNOK KÖZLEKEDÉSÉT !!! A ,,vén kurvásnak,, !!!
Arról már nem is szólva, hogy itt a netten hencegett a télen, hogy folytatják amit a simlicska cége abbahagyott, HÁT IGEN AZ ÚGY ÁLL AHOGY A SIMLICSKÁÉK HAGYTÁK !!!
Szétbasztak egy csomó termőföldet a NAGY SEMMIÉRT !!!
Meg Törökszmiklósnál ugyanúgy szétbarmolva az elkerülő mindkét oldala !!!
Ludas Matyi
Ugyan mar! Mi köze van a szolnoki polginak hogy szarul vezetnek a magyarok? Belekezdenek egy elözesbe anelkül, hogy feltudnak merni a helyzetet, hogy vissza tudnak é sorolni. Akik eddig Velorexet hajtottak es ataltak a lerombant Audira vagy BMW-re azt hiszik, hogy akkor most kurva jol tudnak vezetni. A faszt, olyan butak mint elötte voltak. A minap mentünk egy 400 lovas MB-vel es a seggünkre allt egy ezer eves Audi 6-os es megprobalt minket többel nyomni, mint a megengedett 90 km. Szepen lassan mentünk ahogy elö van irva, erre ö kielözött es majdnem bele rohant egy szembe jövö Camionba. Az ilyenekert nem kar ha kiesnek az elök sorabol, de a baj, hogy ilyen buta, sötet alakok miatt artatlan emberek halnak meg. Adnek eletfogytiglant vagy elvennem a jogsijukat egy eletre. Ilyen fasszopo nagykepü majmoknak nincsen helye az utakon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.