Közel 200 millió eurót (mintegy 64 milliárd forintot) biztosít az Európai Unió a kohéziós forrásokból a Berettyóújfalu és Debrecen közötti autópálya-szakasz építésére - jelentették be pénteken Brüsszelben. Az Európai Bizottság tájékoztatása szerint a tervezett fejlesztés nyomán egyebek mellett Debrecenből is elérhetővé válik a Budapesttől a román határig húzódó M4-es autópálya, amelynek kiépítéséhez májusban 265 millió euró (nagyjából 82 milliárd forint) finanszírozást hagyott jóvá az EU. "Az Európai Unió által finanszírozott projekt lehetővé teszi a térség lakosai számára a gyorsabb és biztonságosabb közlekedést, illetve a gyorsabb áruszállítást, így új gazdasági és növekedési lehetőségeket teremt" - közölte Corina Cretu regionális politikáért felelős uniós biztos.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mi a fasznak?
Ennek a fele orban penztarosanal fog kikotni.
tudode
Az M4 ugyanúgy EL VAN ÁTKOZVA EZEKKEL a régi csibészekkel, mint az ország, különösen a G-nap óta!
.
--------------------------
Simicska M4-es szakasza
Nagyjából 7 520 találat (0,58 másodperc)

www.google.hu/search?q=Simicska+M4-es+szakasza&oq=Simicska+M4-es+szakasza&aqs=chrome..69i57.8379j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------
.
És akkor a két ÉRDEKBARÁT M4-es Abony és Fegyvernek közötti része a G-nap TORZÓJA LESZ, megörökitve MILEN is a barácság fityisz módra, mint a NEMZETI SZÍNHÁZ gödröcskéje!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.