Megszűnt a Szabadfogás, és ezzel együtt odalett az egyetlen stabil bevétele is.

A nézőktől kér támogatást a Hír TV legnézettebb műsorának szereplője

Miután a kormánypárt gyakorlatilag "visszafoglalta" a Hír TV-t, a várakozásoknak megfelelően elküldte a kormánykritikus riportereket és megszüntette a számára necces műsorokat. Így járt a legnépszerűbb, Szabadfogás című is, melyet a szintén megszűnt Válasz.hu főszerkesztője, Dévényi István vezetett.

A műsorban gyakori vendég volt többek között Puzsér Róbert, Wahorn András, Perjés Zoltán és az a Konok Péter is, aki most Facebookon keresztül kér segítséget. A történész azt írja, a műsorban való szerepléséért eleve nem kapott túl nagy gázsit, de most már végképp bajba került, mert megszűnt az egyetlen stabil kereseti forrása.

Még nem éhezünk, vagy ilyesmi. A netet is csak hébe-hóba kapcsolják ki, aztán rendezzük. De hosszabb távon – és nem tudom, milyen hosszú távra kell berendezkednünk – elég nehéz lesz

- írja Konok. Majd a lényegre tér:

Szóval, pénzt kérek. Tulajdonképpen nem is pénzt (ezzel vigasztalom magam), hanem szolidaritást. Annak kifejezését, hogy amit csinálok, valamiképpen közös ügy, nektek is fontos. Hogy van értelme a lázadásnak, az ellenállásnak, még akkor is – sőt akkor különösen – ha a hatalom mindent megtesz az elhallgattatására, az ellehetetlenítésére.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
értem én , de baszki , nehogymár .:((((((( Azért kérjél a Simicska főnöködtől . Mellesleg meg menny el valahova dolgozni , ha meg nem tudsz mert nem engedik menny el külföldre aztán szard le az egészet . Nem voltatok ti olyan szarul fizetve a kétkezi melóshoz képest . Már elnézést de azért nem szégyenled magadat , baszki ilyet ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Grafix69: Orbán mondta, hogy ne azt nézzék mit mond, hanem mit csinál. Ahogy te is írtad nem nevezheti nevén, de attól még azt csinálja. Úgy néz ki a néppártnak ez is megfelel.
wagabund
..."A Szabadfogás (a hivatalos műsor) megszűnésével tulajdonképpen munkanélküli lettem. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs dolgom, fordítok, írok, szövegelek. Fizetésem (rendszeres, kiszámítható jövedelmem) innentől viszont nincs. "...

Konok valamiben füllent...diplomás történész, könyvet írt, fordít, és munkanélküli? tessék jelentkezni! ez a titok...itt (is) panaszkodni...? az undorító.

én is munkanélküli vagyok, csak én nagy ívben kerülöm a munkát(..mint a hegedűs a háztetőn)
Zeta
Milliók már igen, és régóta!
És konokul hallgatnak.
karma1
@Grafix69: 21.49-re: EVENTE??? Valaki - asszem Bandita - kiszamolta, hogy pont 18 hetig volt keresztenydemokrata (mert most visszatert illiberaliaba...)
A szelkakas az egy massziv epitmeny hozza kepest...
karma1
Azert azt vegyuk figyelembe, hogy ha Konok Peter tortenesz, es ma a szakmajaban akarna elhelyezkedni, akkor be kene latnia, hogy ma Magyarorszagon EGYETLEN tortenesz letezik, es az kancsimarcsi!
Minden torteneszi, fordito munka es barmilyen mas munka, amit normalis tarsadalomban talalhatna, MINDEN orbantol jo(het)nne, vagyis o most nemcsak a hirteves musorat, hanem az osszes tobbit is bukta.
Es hiaba tudhatjuk, hogy egy tortenesz lehet szellemi szabaduszo - elmeletileg - az Orbanisztanban ma mar nem egy jo allas...
Palinkas Pali megmondta, hogy internetes tv-t kellene szerkeszteniuk, es arrol folytatni az adasukat.
Ez itt is mukodott annakidejen, kalozradio mukodott egy kis szigetrol, amikor hideghaboru dult Amerika es a SZU kozott...
A baj csak az, hogy amig az 56-os forradalom utan voltak meg olyan emberek, akik meg tudtak sokkal kevesebb technikai eszkozzel is szervezni a rendkivul jo szamizdatot, Fekete Dobozt, stb.-t, addig egy mara mar elkenyelmesedett, ellenallni akaro ertelmisegi reteg nem tudja, hogy hol is kezdje el a szervezest, mert nem volt raszorulva az elmult 30 evben - a foldalatti szervezkedes folyhatott a nyilt szinen, hiszen a demokracianak ez a lenyege.
Hat tessek talan tanulmanyozni a nagy elodok ilyen iranyu munkajat, kerdezzek meg a meg elo Konrad GYorgyot, Heller Agnest, Ferge Zsuzsat, a fiatalabb Keri Laszlot, Lengyel Laszlot na meg a Dinnyes Lajost, a nagy pol beat-est...
Fog az menni Peter, csak akarni kell...:o)))
karma1
Ja es meg egy: a CIM, firkasz ur, a CIM!!!
Tessek benne utalni arra, hogy a hirteve egyik VOLT legnezettebb musoranak a szereploje, nem pedig a Hir tv legnezettebb musoranak a szereploje, hiszen megszunt a Szabadfogas mint musor ezen a cimen,
Ha mar tajekoztatas, - vagy uszitas egy ember ellen -, akkor legyen pontos...
Tudod, csillagok meg a munka minosegenek az osszefuggese egy versiro szerint...:o)))) Csak ugy erdemes...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.