Tragédia történt péntek este a 25-ös főúton.

Hárman haltak meg egy balesetben Ózdnál

Hárman meghaltak, ketten súlyosan megsérültek a 25-ös főút Ózdról kivezető szakaszán péntek este, amikor két autó összeütközött – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a baleset a 74-es kilométernél történt, az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
És még többen fognak meghalni ! Gépjárművet vezetni nem kötelező, csak egy lehetőség ! A szomorú az, hogy emiatt a sok debil agresszív szabályokat nem ismerő , és betartani nem akaró emberkék miatt, akik ráadásul csak hiszik magukról, hogy tudnak vezetni , ártatlanok is halnak meg tömegesen !
papa.49
@maci0427: Tegnap Debrecenben jártam, a 4 főúton lefelé is de főleg délután felfelé borzalmas nagy forgalom volt, de nem is ez a baj, hanem a sorba beékelődik egy, egy 65-70 km sebességgel ,,száguldó,, vezető, előzni ilyenkor nem lehet péntek délután !!!
A kamionok is araszolgatnak a ,,vasárnapi pilóta,, mögött, és próbálják ki kerülni már ha tudják !!!Azt baszták el a szoci kormányok hogy az M6 építették meg az M4 helyett, sokat jártam a 6 főúton is Pécsre, meg a 4 főúton is Debrecenbe, de a forgalom erre mindig sokkal nagyobb volt !!! Szerintem az a legveszélyesebb mikor valaki feltart egy csomó járművet, mert képtelen arra, hogy felvegye a forgalom ritmusát, az egyenletesen haladók között ritkábban történik baleset !!!Na ilyenkor szokott történni, hogy megérkezik a sor végére az önjelőlt Lauda és elkezdi előzni a sort, ez történt tegnap Szolnoknál is az eredmény a vétlen pilóta meghalt 4 sérült abban a kocsiban köztük életveszélyes is, aki meg okozta az túlélte !!!
maci0427
@papa.49: Ez viszont igaz ! A forgalom ritmusát a KRESZ. szabályainak betartásával valóban fel kell venni, az szinte kötelező egy nagy forgalmú főúton ! Kivétel ha el van romolva, vagy esetleg a rakománya olyan, hogy nem lehet !
lusta
Speciel ez a szakasz eléggé kanyargós, de a megengedett 90-el simán lehet venni a kanyarokat, ezért nem értem, hogyan lehetett kisodródni. Ez még akkor is igaz, ha gyorsabban ment. Valami más ok miatt tért át a másik oldlara. Ilyenkor mondja azt az ember, hogy ez valóban szerencsétlenség, mert forgalom az nem olyan jelentős.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.