Jövő hétfőtől vasárnapig ismét a gyorshajtás és elkövetőik a rendőri vadászat célja. Országos sebesség ellenőrzést tart a rendőrség a jövő héten – közölték a police.hu-n pénteken. Most lesz a legkevésbé megúszós a gyorshajtás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@papa.49: Mert gondolom 70-el megy és E kategóriája is érvényes a vezetői engedélyében!
papa.49
@lópicigáspár: Inkább úgy 90-100 között és, szerintem nem érti miért csóválja magát a verkli !!!
Ha kicsit lassítana úgy 70 re mindjárt nem jelentkezne a ,,bólintás,, !!!
lópicigáspár
@papa.49: Igaz bő 1 millió km van a fenekem alatt balesetmentesen, de nem nem értek hozzá! :))))
papa.49
@lópicigáspár: Nekem már a második millió is a végéhez közeledik, '66 óta ,,közlekedem,, amikor még Pesten az IFA Framok voltak a tehertaxik !!! Tudod a kis csőrös szürke autó, Wartburg motorral, berregett, büdös volt mint állat, és eregette a kék füstöt !!!
lópicigáspár
@papa.49: Na annyira fiatal még nem vagyok ám! Zil volt a technikám a seregben, a fater egy moszkvics 407-el kezde, aztán trabi, majd wartburg kombi! Én dacia tlx-el kezdtem a merkúrból 0 kilométerrel!!! 160 km-t bírt! Jajjjjjj!
papa.49
@lópicigáspár: Az első saját kocsi egy Wartburg 311 ,,nagykerekű,, volt 4500 Ft. vettem, és még 24 ezret költöttem rá, meg 5 hónapot, mikor elvittem vizsgára a Mozaik utcába !!!
Elsőre át ment, nyúztuk 3.5 évet akkor vettük az első Zsigulit IN. rendszámmal, majd egy kombi Zsiga, aztán 4 Trabant, megint Zsiga, meg megint Zsiga, ' 95. ben az első nyugati...
Egy Ford Granada dízel 2.5 motorral, majd Audi 100 (ezt szerettem a legjobban) megint egy Granada de benzines 2.3 6 hengeres motorral, majd megint Ford egy 1.8 Sierra benzines, utána egy Suzuki Swif, és végül megint egy Ford 1.3 benzines Escort, ez hajtom most a notor nagy generál, megy mint a távirat...
Azt a hármat nagyon komáltan az Audit, meg a Granadákat, csak üzemanyag kellett beléjük, oszt. mehettél, bejártuk velük Európát az ezredforduló táján...
A Dáciát említetted hát az volt az öcsémnek is meg a sógoromnak is, én meg javíthattam őket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.