Szikszai Péter azt mondta, hogy nem zsarolták meg a Hír TV munkatársait,

„A televízió hangnemében, a műsoraiban és a szerkesztési elveiben is olyan lesz, mint a G-nap előtti”

– mondta a Népszavának adott interjújában Szikszai Péter, aki a Hír TV átalakításának köszönhetően újra a televízió vezérigazgató-helyettese lett.

Szimbolikusnak nevezte, hogy más az első nap műsort vezetett például Földi Kovács Andrea, aki akkor mondott fel,

amikor – mint fogalmaz – Simicska Lajos mindenkit elküldött melegebb éghajlatra.

Szikszai Péter azt ígérte, hogy a régi-új Hír TV-ben lesznek kemény kérdések:

„Már a mostani Híradóban is lesznek olyan anyagok, amiben a riporterek keményebb kérdéseket tesznek fel politikusoknak. Nézni kellene az adást, és akkor mindenkinek feltűnne, hogy ez a helyzet.

De értem ennek a lényegét, sosem fogjuk megírni egymásról, hogy milyen okosak és szakszerűek vagyunk, ez egy ilyen műfaj, én el tudom fogadni.” Hozzátette, hogy az ellenzékből is bárkit szívesen látnak, bár szerinte „egy jobboldali hírfogyasztónak szóló televízióban egy baloldali politikus elkapcsolási faktor, és fordítva”

Arra a kérdésre, igaz-e, hogy megzsarolták a híradó-szerkesztőség munkatársait, hogy ha sokan felállnak közöttük, akkor bezárják a tévét és mindenkinek mennie kell, Szikszai azt mondta: nem ez történt: „Nem zsaroltuk őket, hanem munkát kínáltunk, aki nem kérte, az felállhatott és elmehetett. De ha sokan mennek el, akkor a tévé nem tud működni és akkor valóban be kell zárni.”

Az interjúban szó esett a Hír TV és az Echo TV vezetésének a rivalizálásáról is, de szikszai szerint ennek semmi alapja nincs, egyébként sem lehetnek rosszban egymással, hiszen az Echo TV most épp folyamatosan kisegíti a Hír TV-t.

Cikk- és címlapkép: YouTube/ECHO TV

(Népszava)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Újabb egypárti hazugsággyárat tartunk el közpénzen..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Kemény kérrdés, még is mit mernének megkŕrfdezni Orbántól, amit ő nem venne jónéven? Hogy van az unoka? Mert ez durva , nagyon durva!
csak úgy....
@Eriksson: valamit megint el teccetté cseszni, pedig nagyon kíváncsi vagyok...
szerintem az a típus lehetsz,aki 40 évig hitte a komcsiknak,hogy a nyugat a szakadék szélén, és most a fidesz maszlagra lettél fogékony...
Eriksson
@csak úgy...: Te egy nagyon kíváncsi pacák vagy. De ami még ennél is rosszabb, hogy a kérdéseidre magad adod meg a válaszokat anélkül, hogy fogalmad lenne a dolgokról.
kereső
@division: tegnap 15:56. Oké,rendben hirtv-vissza fidesz!Legyen- még csak fenn se akadok rajta./azon már inkább,hogy a köz! pénzén lett létrehozva-ennek ellenére nincs köz_ünk hozzá./DE!-mi van a "közszolgálatinak" csúfoltakkal?Az miért is!!fidesz tv?Az is rendben van?Az rendben van,hogy idézzelek:"bele kell nyugodni" egyenlőre igy marad.
anima
Nézze a halál azt a sz@rt... sz@rrá váltat!

Az ATV-t már régóta nem nézem.
Az első tüske az volt, amikor Németh Sándor találkozott Vajnával, meg Habonyval.
Aztán Kárász Róbert (sosem bírtam a csávót, bocsánat!)
Aztán Kálmán Olga jobbra el.
Aztán Vujity Tvrtko (sosem bírtam a csávót, bocsánat!)
Aztán Havas Henrik el, egy kormány-pénzelte büdös kurva miatt a (nem bírom a csávót, de... Bocsánat!)
Aztán utána csak néztem az írott híreik cikkcímeit, ami bulvár, és inkább fidesz-konszolidáló langyos húgy.
A Hír TV bekebelezése óta már semmit nem nézek (az RTL Klub még független, de a sok hülye film, meg a sok bullshit reklám miatt már azt sem nézem).

Maradt az internet, az egyre bővülő, és talán egyre igényesebb underground.
Bakker, már a föld alá kell bújni azoknak, akik nem a taknyos-vér-primitív-agymosó-kormánypropagandát szeretnék nézni, hallgatni.

De a legrosszabb, hogy megint az van, hogy a normálisaknak kell szégyellniük magukat ezek helyett a bugris őssuttyó parasztok helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.