A Körmendi Rendőrkapitányság és a Terrorelhárítási Központ (TEK) összehangolt akciója során, a TEK műveleti egységei egy 49 éves férfit fogtak el csörötneki lakóházában 2018. augusztus 4-én hajnalban.

Fegyverraktárt talált a terrorelhárítás a 49 éves férfi házaiban

A körmendi rendőrök házkutatást tartottak a lakásban és egy másik, a település külterületén lévő ingatlanban. Ennek során lőfegyvert, gázriasztó fegyvert, légpuskát, viperákat, több – nagyobb pengehosszúságú – kést, lőszereket, továbbá petárdákat találtak és foglaltak le munkatársaink.

A fegyvertartási engedéllyel nem rendelkező férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók kihallgatták, jelenleg szabadlábon védekezik.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
@Pálinkás Pál: Nekem a csontozó kés tetszett a legjobban a kredencen . Nem röhögtetik ki magukat , hatalmas arzenál volt a spájzban .:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@dr. prédikátor: Hozzaszamoltak a konyhakeseket is...:o))) Azzal egyutt mar arzenal,... Tudod, egy 22-sel sem akarnek szembetalizni, de azert a soretes toltenyekhez megkeresnem a kilovoket
dr. prédikátor
@karma1: Tudom mire képes egy .22 -es.Főleg ha magnum.
karma1
@dr. prédikátor: Hat meg en,...:o)) Ne tudd meg, mekkora arzenalunk van...:o)))) Persze, olyan szigoru engedellyel, hogy a fegyverviselesi engedelyt itt komolyabban veszik, mint az utlevelet vagy a jogositvanyt,. Ha igazolni akarod magad, es az elso kett nincs nalad, de a firearm licence igen, akkor az mindennel tobbet mond a rendoroknek,...:o))))) Errefele minden farmernak van ilyen engedelye, mert a beteg allatokat ok lovik ki a sajat teruletukon. Persze vadasznak is rengetegen. (Nem a ferjem, mert a vadaszat nem erdekli, de nagyon sokan vannak akik rendszeresen vadasznak...)
Peller Anikó
@karma1: karma tudod, hogy szeretlek, ne vegyél rossznéven. A rádióban a hírekben 2 napja folytonosan ismétlik a hírt: kisfegyver arzenált fogtak a tekes rendőrök. Kisfegyver és NEM kis fegyverarzenált. Kurvanagy szerencséje van a pacáknak, hogy a kisfejszét, a kiskalapácsot, a kispalacsintasütőt meg a kiscsavarhúzót nem találták meg a béna tökös tekesek. Mert ezekkel együtt már a büntetési tétel 100 év kényszermunka.
karma1
@Peller Anikó: Oke, nincs semmifele harag koztunk, csak a kamuhireket, az elferditett hireket, meg a szemetseget utalom. (Nem Toled jon a szemetseg, hanem arrol beszelek, ami a NER-bol jon az osszes magyar fele)...
Kicsit elegem van abbol, hogy ennyire izelgetik az atlag magyart...:o((((((
maci0427
Honnan a fenéből volt ennyi fegyvere ? Érthetetlen !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.