A Körmendi Rendőrkapitányság és a Terrorelhárítási Központ (TEK) összehangolt akciója során, a TEK műveleti egységei egy 49 éves férfit fogtak el csörötneki lakóházában 2018. augusztus 4-én hajnalban.

Fegyverraktárt talált a terrorelhárítás a 49 éves férfi házaiban

A körmendi rendőrök házkutatást tartottak a lakásban és egy másik, a település külterületén lévő ingatlanban. Ennek során lőfegyvert, gázriasztó fegyvert, légpuskát, viperákat, több – nagyobb pengehosszúságú – kést, lőszereket, továbbá petárdákat találtak és foglaltak le munkatársaink.

A fegyvertartási engedéllyel nem rendelkező férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók kihallgatták, jelenleg szabadlábon védekezik.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
@Pálinkás Pál: Nekem a csontozó kés tetszett a legjobban a kredencen . Nem röhögtetik ki magukat , hatalmas arzenál volt a spájzban .:)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hahaha,... Mert azok a nyavalyas migrancsok, ugyebar,... Aztan kiderul, hogy egy kormendi magyar honpolgar... Es ha meg a kep is rola keszult, akkor meg csak nem is nemzetisegi...Viszont az arzenal osszegyujtese ellenere sem tettek me'g elozetesbe sem...

Bezzeg az a verengzo vadallat Czegledy Csaba,... Na AAAAAZ,... Az aztan veszelyes... Meg Gyarfas is, ugyebar ... Mert vagy kimondott, vagy nem egy szerencsetlen mondatot, amitol o lett a fo"mumus... (Egyaltalan nem csipem Gyarfast, de mintha aranytevesztesben szenvedne az egesz magyar (i)gazsagszolgaltatas )
Pálinkás Pál
A felsoroltak közül semmi nem számít lőfegyvernek...a viperát nem tudom,de a többi engedély nélkül tartható!!!
Grafix69
@Pálinkás Pál: Nekem a csontozó kés tetszett a legjobban a kredencen . Nem röhögtetik ki magukat , hatalmas arzenál volt a spájzban .:)))
Peller Anikó
@karma1: a gyárfást azzal vádolják, hogy ő adott megbízást a Fenyő gyilkosságra (az autójában ülő fenyőt géppisztollyal lekaszabolták az utcán, tipikus maffiagyilkosság). Ez csak vád, de a vád nem piskólta, nagyon súlyos bűncselekménnyel vádolják.

A csörötneki pasi riasztópisztolyt, kést, petárdát, légpuskát és botot tartott otthon, ez volt az arzenál, fogtad? Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaéléssel gyanúsítják.

Nem lőfegyverrel ÉS lőszerrel hanem vagy ezzel vagy azzal, majdcsak kitalálják mi legyen.

És leszokhatnál már a migrácsozásról mert úgy tűnik a pasinak semmi köze a kecskebaszókhoz, legalábbis a police.hu híradásából ez (sem) jön le.
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: De lőfegyver is volt. Nem derült ki miféle, gondolom ha AK lett volna vagy egy távcsöves medveölő akkor azt kiírják. Így meg jól lehet maszatolni a nagykéssel.
Grafix69
@Peller Anikó: Nem csalódtam benned , amúgy azonos a véleményem.
Lepényleső
Blama? Esetleg a hozzáértés hiánya? Soros van netán emögött is megbújva? Elhiszem,ha szak-
értő mondja.
karma1
@Peller Anikó: Nem biztos, hogy le fogok szokni a migrancsozasrol, mert nem en kezdtem. De amikor Mari neni derekfajasat is a migrancsokra vezetik vissza es oket okoljak ezert, - akkor igenis bele fogom keverni oket. Mert meg itt is van a kommentelok kozott, akik viszont allandoan a nem iden lebarnult nepesseget szoktak belekeverni a fobunozesbe.
Gyarfas pedig allitolag NEM adott konkret megbizast Fenyo meggyilkolasara, hanem allitolag egy mondatat ertettek felre.
Viszont: ha en valamifele arzenalt gyujtok ossze, akkor valoszinuleg nem a vasarnapi szagosmisere keszulok, hanem valakinek a meggyilkolasara, vagy legalabbis valamilyen latvanyos robbantasra, balhera. Gyarfasrol viszont nem felteteleznem, hogy masokat is el akart volna tetetni lab alol. (Mar Fenyot sem IGY akarhatta eltuntetni, plane, hogy ennek ilyen nyoma lenne.)
Kulonben meg kosz, nagyon jol tudom, mi tortent Fenyovel, az akkoriban tinedzser lanyom 5 perccel elobb volt abban a Mekiben a papajaval mert kesobb mentek hajokazni a Dunara.
A cikkben pedig lofegyvert IS emlitenek - meg az artalmatlan legpuskaval is lehet olni, ha rosszul hasznaljak.
karma1
@Peller Anikó: Ja, amugy az elegge lealazo megjegyzesedre miszerint "A csörötneki pasi riasztópisztolyt, kést, petárdát, légpuskát és botot tartott otthon, ez volt az arzenál, fogtad?", csak annyi a valaszom, hogy a cikkben 3-szor is megemliti a "lofegyver" szot, (barmit is takarjon ez a megnevezes), es a videonak is ez a cime, amit a police.hu felrakott, hogy " Lofegyvert es loszereket is talaltak Csorotneken"...es azert ott a felvetelen mutattak NEM legpuska toltenyt, es volt egy joadag soretes puskaba valo lovedek is. Soretes puskaval vadkacsara mennek, meg nyulra, de embert is lehet vele olni, es ha jol lattam, volt ott forgotaras pisztoly is. Szoval nyugodtan lehulyezhetsz, de nem ezzel a cikkel kapcsolatban. (Tudom, mit beszelek, a farmeroknak itt mindenhol van fegyvere, raadasul nem legpuska, mert a beteg allatokat lofegyverrel szedik ki az allomanybol. De errol mit tudhat egy varosi ember? Plane Magyarorszagon?)
wpym
Ennek semmi köze fegyverraktárhoz. Ehhez minek TEK??? Néhány rendőr kiment volna és ennyi.
Annak a helyébe sem lennék, aki felnyomta...
wpym
@karma1: Ombre, ehhez mi köze van a migréneknek és egyáltalán a politikának???
wpym
@karma1: ,,...akik viszont allandoan a nem iden lebarnult nepesseget szoktak belekeverni a fobunozesbe."

Igen, ugyanis annak már értelme, még akkor is, ha nem értesz vele egyet.
karma1
@wpym: Allati ecceru: (kar, hogy igy sem erted): "artunk es ormanyunk" ma kizarolag abban gobndolkodik - es hirdeti az iget -, hogy Magyarorszagon mindig minden rendben van kozigazgatasilag, viszont minden buncselekmenyt, terrortamadast a migransok inteznek kicsiny hazankban, - na meg a Soros...
Magyar ember SOHA, de SOHA nem csinal buncselekmenyt, - noch da zu: feher ember sem ! - tehat mar varom a cikk folyatatasat, amiben ratolnak minden felelosseget a migransokra, Sorosra, BARKIRE - csak ok, a regnalo kormany nem felelos semmiert.
(Emlekezz a goebbelsi rogan-propagandara: a hataroknal millionyi migrans, megannyi terrorista keszul betorni az orszagba, es termeszetesen minden no meg lesz eroszakolva, satobbi. Ehelyett azt olvashatod a hirekben, hogy a jelenlegi balhekat, buntetteket magyarok hajtjak vegre - magyarok ellen. Nem a muszlim eroszakolja meg a magyar noket, hanem a 41 eves "edes"apa kenyszeriti a sajat lanyat penzert szexre...)
Nem mintha lekicsinylenem a LEHETOSEGET akar a migrans-aradatnak kontroll nelkul, vagy az esetleges egyedi tulkapasokat, aminek esetleg nemi eroszak a vege! En sem akarom egyiket sem - sem a terrorizmust, sem az eroszakot.
Eleg megnezni azt, hogy a Terez koruti robbantoval hogyan akarnak eljarni (mert nem jol hajtotta vegre az orbani utasitast, egy nappal a szerencsetlen nepszavazas elott), es milyen hulye vadak alapjan akarjak ot kivonni a forgalombol.
Hat csupan ezert emlitem a migransokat - ha nem en teszem most, akkor majd jon nogradi, foldi, tasnadi es egy csomo botcsinalta "biztonsagi szakember" akik loszarhoz sem ertenek, de a kiralyi tevebol ok uszitanak a legjobban a migransok ellen...
karma1
@wpym: A kepen azert megiscsak egy feherboru ember hata lathato, amivel a letartoztatast illusztraltak...Csak azt ne mondd, hogy nem...
wpym
@karma1: Nem konkrétan rá gondoltam.
wpym
@karma1: Nem szeretnék belebonyolódni a migrénes történetbe. A lényeg, hogy a cikknek semmi köze hozzájuk.
dr. prédikátor
Találtak egy. 22 es fegyvert, pár darab hozzá való lőszert, és ez már fegyverarzenál???
karma1
@dr. prédikátor: Hozzaszamoltak a konyhakeseket is...:o))) Azzal egyutt mar arzenal,... Tudod, egy 22-sel sem akarnek szembetalizni, de azert a soretes toltenyekhez megkeresnem a kilovoket
dr. prédikátor
@karma1: Tudom mire képes egy .22 -es.Főleg ha magnum.
karma1
@dr. prédikátor: Hat meg en,...:o)) Ne tudd meg, mekkora arzenalunk van...:o)))) Persze, olyan szigoru engedellyel, hogy a fegyverviselesi engedelyt itt komolyabban veszik, mint az utlevelet vagy a jogositvanyt,. Ha igazolni akarod magad, es az elso kett nincs nalad, de a firearm licence igen, akkor az mindennel tobbet mond a rendoroknek,...:o))))) Errefele minden farmernak van ilyen engedelye, mert a beteg allatokat ok lovik ki a sajat teruletukon. Persze vadasznak is rengetegen. (Nem a ferjem, mert a vadaszat nem erdekli, de nagyon sokan vannak akik rendszeresen vadasznak...)
Peller Anikó
@karma1: karma tudod, hogy szeretlek, ne vegyél rossznéven. A rádióban a hírekben 2 napja folytonosan ismétlik a hírt: kisfegyver arzenált fogtak a tekes rendőrök. Kisfegyver és NEM kis fegyverarzenált. Kurvanagy szerencséje van a pacáknak, hogy a kisfejszét, a kiskalapácsot, a kispalacsintasütőt meg a kiscsavarhúzót nem találták meg a béna tökös tekesek. Mert ezekkel együtt már a büntetési tétel 100 év kényszermunka.
karma1
@Peller Anikó: Oke, nincs semmifele harag koztunk, csak a kamuhireket, az elferditett hireket, meg a szemetseget utalom. (Nem Toled jon a szemetseg, hanem arrol beszelek, ami a NER-bol jon az osszes magyar fele)...
Kicsit elegem van abbol, hogy ennyire izelgetik az atlag magyart...:o((((((
maci0427
Honnan a fenéből volt ennyi fegyvere ? Érthetetlen !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.