Torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek ki- és belépőoldalán vasárnap délelőtt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Torlódás a hőségben: ennyit kell vérni Röszkén és Csanádpalotán

Huber Krisztián közölte, a röszkei autópálya-átkelő kilépőoldalán a személygépkocsiknak három, a buszoknak két órát kell várakozniuk, a belépőoldalon a személyautóknál egy-, a buszoknál háromórás a sor.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a kilépőoldalon két-, a belépőn egyórás a várakozás a személygépkocsival utazóknak – tudatta a főhadnagy.

Szintén erős a forgalom a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen, ahol a ki- és a belépőoldalon is fél-, egyórás várakozásra számíthatnak az utazók.

Az utazóknak Szerbia felé érdemes a tiszaszigeti, a bácsalmási, bácsszentgyörgyi vagy hercegszántói közúti határátkelőhelyet igénybe venniük, a Romániába tartók használhatják a nagylaki vagy a battonyai közúti határátkelőhelyet, ahol rövidebb a várakozás vagy nincs sor.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfooldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Ez mind rendben lenne, de mi az a főcímben, hogy "vérni"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.