A füzesabonyi rendőrök néhány órán belül elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit.

Kétszer kirabolták az egyedül élő besenyőtelki férfit

Egy besenyőtelki lakos tett bejelentést 2018. augusztus 3-án 3 óra 30 perckor a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint két órával korábban két helyi lakos minden előzmény nélkül bántalmazta otthonában, továbbá elvették két mobiltelefonját, készpénzét és cigarettáját is, majd kerékpárral elmenekültek.

A rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akik egy besenyőtelki lakóház padlásán bújtak el, majd előállították őket a Füzesabonyi Rendőrkapitányágra. A nyomozók azzal is gyanúsítják a két férfit, hogy 2018. július 31-én éjjel is bemásztak az ablakon ugyanabba az ingatlanba, ahol bántalmazták az egyedül élő férfit és elvitték értékeit.

A 18 éves P. Krisztián és a 23 éves K. Ferenc ellen – őrizetbe vételük mellett – rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, melyet az Egri Járásbíróság 2018. augusztus 4-én elrendelt.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. May 20., 06:56
Tizenegy embert öltek meg egy brazíliai bárban
Szórakozás - 2019. May 20., 06:35
John Wick leverte a Bosszúállókat
Itthon - 2019. May 20., 06:30
Egy tizenöt éves fiút keres a rendőrség