Közműszolgáltató munkatársainak adták ki magukat, a szentendrei rendőrök a lakosság segítségét kérik azonosításukhoz.

Itt vannak a térfigyelő felvételei a szentendrei trükkös tolvajokról

A Szentendrei Rendőrkapitányság nyomozást folytat a 13090/856/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint két ezidáig ismeretlen férfi 2018. július 13-án délelőtt, magukat egy közműszolgáltató munkatársainak kiadva és a sértettet megtévesztve bejutottak egy szentendrei ingatlanba, majd onnan készpénzt loptak el.

Az ismeretlen férfiakról egy kamera felvételt készített.

Itt vannak a térfigyelő felvételei a szentendrei trükkös tolvajokról

A szentendrei rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György utca 6/A. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Szóra sem érdemes!
.
Ezek a TRÜKKÖS ORSZÁG kis snecii! Valahogy boldogulni kell azoknak is, akiknek FEJÉBE JUTOTT, kellő bátorsággal, hogy megelőzik PÉLDAKÉPÜK törvényesített csapolását.
.
Egy minden hájjal megkent "izmus" ELSZENVEDŐI vagyunk, amelyre, akire NEM lehetségeSS leképezni SEMMILYEN izmust, csak ÖNMAGÁT ADJA, veszi, hozzáillő csapattal, vadonás új, "hadicseles" ELVEKKEL:
.
Ez "ű" Mr Orbán Viktor Mihály ORSZÁG, ÉS APASZOMORÍTÓ:
.
------- Az Orbanizmus 10 parancsolata
olkt.hu/az-orbanizmus-10-parancsolata-2/
.
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/04/www.tvn_.hu_bd5a39ea97a702879e7af33541c0d5cf.jpg
.
Micsoda CSAPAT!
namihami
Aki felismeri jelentkezzen? Ezek alapján a képek alapján? Talán még a saját anyja se.
És egyébként is. Az Orbánról, Mészárosról, Tiborczról és társaikról sokkal jobb képeink vannak és mégse jelentkezik senki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.