Szép csöndben – két nyári olimpia között – Magyarország feljött a második helyre az egy főre jutó olimpiai érmek listáján. Mindez persze csak játék a számokkal, ám ez a játék elég jól rámutat arra, hogy a hazai népesedési folyamatok még a fejlett világ jó részében tapasztalttal is ellentétes irányúak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mivel bevándorló ország továbbra sem leszünk, kivándorló ország annál inkább, az egy főre jutó olimpiai érmek listáján rövid időn belül mi leszünk az elsők. Kár, hogy a magyarok (létszámban legalábbis) továbbra is fogynak, mivel egy olyan országba, ahol nem fizetik meg a munkát és a jövő sem biztosított, nem igazán akar gyermeket szülni szinte senki. A fiatal anyukák és apukák ezerszámra hagyták el az országot, hogy nyelvtudásukat és szaktudásukat kamatoztatva valahol nyugaton kezdjenek új életet. Ott ugyanis a kormány nem csak ígérget, hanem valóban cselekszik is. Ott a fizetésekből meg lehet élni, sőt még félre is lehet tenni. Az oktatási rendszer nem butítja a gyermekeket, hanem kielégíti tudásszomjukat. Orbánék családpolitikája évek óta nem működik, még akkor sem, ha a teljes kormány azt harsogja.
Amellett, hogy Orbán megköszöni minden magyar anyának, hogy mertek gyermeket vállalni, ugyancsak megköszöni minden Kubatov-listán szereplő Fidesz-szimpatizánsnak a kétharmadot is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.