A napokban látott napvilágot a hír a legiero.blog.hu jóvoltából, miszerint már Magyarországon van a Magyar Honvédség legújabb repülőgépe, egy Dassault Falcon 7X. A beszerzést eddig a legnagyobb titok övezte, bár a lehetőségről korábban már én is írtam. Jelenlegi állapotában aligha alkalmas SIGINT felderítő feladatok ellátására, de a megérkezésről szóló beszámolónak sorai alapján igazából az a fő kérdés, hogy van-e folyamatban olyan fejlesztés, ami ezeket a várakozásokat alátámaszthatja. A válasz röviden van, kicsit hosszabban: van, de nem most.

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Szerintem pedig tökéletesen alkalmas a felderítésre. Például most is csak kész tényként sikerült felderíteni azt az egyszerű tényt, hogy egyáltalán megvették és amilyen célra vásárolták, arra tökéletesen alkalmatlan. Hát mire mondhatnánk ennél alaposabban, hogy jó volt a felderítés elhárítása, mint a fentiek eltitkolása?
RonaGyuri
kormánygép a honvédségnél?? Ja, mert pártkatonai! =))
tudode
Nincs mese, MEGHALT ANDERSEN!
.
Emlékezetes az ELSŐ G-KORMÁNYKOR is ŐFENESÉGE döntött a Grippenek lizingelésével kapcsolatban, olyan mutyi ízüen, amelyből a szocik nem tudtak kihátrálni, pár milliárd 100 milliárd körüli, és egyéb nyalánkságok miatt!
.
Íme a Grippenek születésének története:
.
index.hu/belfold/2015/06/14/gripen_gripen-beszerzes_vadaszbombazo_vadaszgep_gripent_jas_39a_b_saab_alfons_mensdorff-pouilly_orban-kormany/
.
Repkedünk a BOLDOGSÁGBAN, és az adósságban a Paks-2-től a kinai vasútvonalig, és egyéb "csuti" módú fincsiségekkel!
nevemnick
Családi, és hittérítési célokra a legalkalmasabb...
Qqberci
Ha esetleg Trump Lee mégis meghívná, akkor ezzel át lehet ugrani a Nagy Vizen túlra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.