Pár év börtönbüntetésre lélekben már felkészült, de hogy gyilkossággal vádolják, és évtizedeket tölthet rácsok mögött, arra nem. B. László az újságokból értesült a lehetséges vádról.

Összeomlott a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, mert meghallotta, mi vár rá

B. László a letartóztatása napjától újságokból és a tévéből informálódik ügye alakulásáról, így arról is értesült, hogy a Blikk információi szerint a rendőrség annyi bizonyítékot gyűjtött össze, hogy emberölés miatt az ügyészség akár holttest nélkül is vádat emelhet ellene.

A Bors a gyanúsított családjától megtudta, hogy B. László teljesen összeomlott a hír hallatán.

Úgy tudják, a személyi szabadság megsértése miatt kiszabható maximum ötéves börtönbüntetésbe már belenyugodott, és felkészült rá lelkileg, de a gyilkosság vádja, és az azért kapható tizenöt vagy annál is többévnyi idő lehetősége sokkolta.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
@papa.49: Tudja az pontosan mi történt , akkor is ha ő volt akkor is ha nem . Nem számolt a kamerával . Az a felvétel nem lenne bottal üthetnék a nyomát . Tud mindent , én kicsinálnám , ha kurva volt az áldozat ha nem , azért is mert ilyen sumák tapló . Abban is biztos vagyok ,hogy meg lesz a test , meglesz az és ezt ez a toprongyát is tudja , azért ilyen ideges . Kitakarják a pofáját a halottakat meg mutogatják feldarabolva is , mert neki jogai vannak . Mit keres egy ember a csomagtartóban ? Simán rá vágnák 20 évet azt kész , eltudná dönteni ,hogy megmondja mi van vagy nem . Nem ,hogy nem tudja , ha nem tudta volna akkor nem fényképezik le a csaj testével a balfaszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Grafix69: Lehet hogy igazad van de megmondom őszintén én nem nézek ki ekkora erőt ebből a fasziból !!!
Vagy nagyon ,,dörzsöltnek,, kell lennie, vagy tényleg nem tud semmit a ,,buliról,, !!!
A másik egy hullával a csomagtartóban kódorog az országban 2 napot ez se ,,életszerű,, szagok kezdenek terjedni, a kutyák vonítani kezdenek, stb. !!!
A csaj valamelyik nagykutya tarisznyája lehetett, és tudhatott dolgokról, és ezért kellett elhallgattatni, de kellett egy balek is akire ráhúzhatják a vizes lepedőt !!!
Engem egyáltalán nem győzött meg a rendőrség nyomozása arról hogy ez a nímand tette volna el láb alól a csajt !!!
maci0427
Valaki valjon már rendesen , ne szórakozzon ennyi ideig !
papa.49
@maci0427: Érzésem szerint tisztába vannak a dolog minden részletével, csak nagyon takarni kell valamelyik NAGYKUTYÁT egészen fent gondolom !!!
Szeparepa2
Ha nincs köze a gyilkossághoz, miért nyugodott bele..? Ez már önmaga beismeréssel felér...
Manhattan
@Szeparepa2: " ötéves börtönbüntetésbe már belenyugodott, és felkészült rá lelkileg... " Ha én ártatlan vagyok, egyetlen napba sem nyugszom bele, nem 5 évbe!
görbetükör
A magyar nyomozásnak nem hiszek.Nagyon, nagyon sok, túl tévedésük volt már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.