Az Óvodai nevelés országos alapprogramjának nemrég elfogadott módosítása értelmében szeptembertől már az óvodákban is hangsúlyosabb feladattá válik a nemzeti identitástudat erősítése, írja a Népszava.

Már az óvodákban megkezdik a keresztény-nemzeti alapú nevelést

Ez az alapprogram gyakorlatilag ugyanazt jelenti az óvodáknak, mint az iskoláknak a Nemzeti alaptanterv. A július 25-i módosítás szerint pedig az óvoda a gyermek nyitottságára épít, és ahhoz segíti a gyermeket, hogy megismerje szűkebb és tágabb környezetét, amely a nemzeti identitástudat, a keresztény kulturális értékek, a hazaszeretet, a szülőföldhöz és családhoz való kötődés alapja.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Már az óvodások lelkét is meg fogják mérgezni a beteg ideológiájukkal. Ebbe az országba tényleg nem érdemes gyereket szülni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Olyanok kellenek a kormánynak mint pl a patyi aki reflexből is bocsánatot tud kérni megfelelő alázattal a fő ge.i-től, ha az sértve érzi magát.
Az ilyenek akár még a kúria tagjai is lehetnek.
anima
@durbincs: Aki hülye, az is marad.
Persze vannak kivételek, akik erősítik a szabályt (persze aki nem hülye, az tudja, hogy ez egy rossz fordítása az eredeti idézetnek, de mivel ez terjedt el szokásjog alapján, ezért mégis mindenki - még a hülyék is - tudják, hogy miként is kell érteni ezt), de te, durbincs, nem vagy kivétel.
Persze lehetnél kivétel, de nem akarod. Jó neked így, hülyén. A te választásod.
Desischado
@papa.49: Eszem áll meg! Petőfi csodálatos verséért?! Én imádom Petőfit, és a Nemzeti Daltól mindig megdobban a szivem, és elsírom magam. De ezek a szellemi sötétségre akarják nevelni a gyerekeket! Ezt nem hagyhatjuk!!!
" Ékesebb a láncnál a kard, jobban ékesíti a kart. És mi mégis láncot hordtunk! Ide veled régi kardunk!"
Eladott Ország
@anima:Fidesz taszító (Despacito cover) - BŰBÁJ ÉS CSÁBERŐ 2.
www.youtube.com/watch?v=nKfA1OO9xN8
papa.49
@Desischado: De ne feledd ez 1952 márc, 15, volt az oviban, ahol kis megemlékezés volt, én mindig nyüzsgős gyerek voltam, és mondtam az óvó néninek tudok egy Petőfi verset (ez volt az első),- később kb. 100 verset tudtam kívülről, amit bármikor el is tudtam mondani, köztük az ,,Apostol,, t is,- és kértem hadd mondjam el, megengedték, csak volt ott egy ,,túlbuzgó,, apuka, aki mint később kiderült a kerületi pártbizottságban volt valaki, és neki nem tetszett a vers, így eltanácsoltak a Honvéd utcai oviból, és járhattam a Veselényi utcába, mondjuk Anyám meg a Síp utcában dolgozott !!!
evacica
Hiába a hülyeség ellen nincs orvóság, hiába Gratz, sajnos gyógyíthatatlan a hülyeség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.