Tízrendbeli hivatali visszaélés miatt vádat emeltek egy megyei kormányhivatalban dolgozó férfi ellen, aki 2014 és 2017 között tizenhárom alkalommal fizetés nélkül vitt el élelmiszert különböző nyugat-magyarországi üzletekből – tájékoztatta Takács Péter Győr-Moson-Sopron megyei főügyész hétfőn az MTI-t.

A kormányhivatal ellenőre ingyen vitte el a húst és az alkoholt

A közlemény szerint a hatvanéves férfi az állategészségügyi osztályon dolgozott, üzleteket ellenőrzött. A kereskedők a vádlottal kialakult függőségi viszony miatt teljesítették a férfi kéréseit, üdítőket, alkoholos termékeket, gyümölcsöt, édességet, húsárut és egyéb élelmiszert adtak nekik.

A vádlott összesen nem egészen hetvenezer forint értékben tett szert így jogtalan előnyre.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez csak nagyon ,,kispályás,, volt ezt MEG KELL BÜNTETNI, HA LOP LOPJON RENDESEN AHOGY NER TAGOK TESZIK, ÉS PERSZE A SZÁZALÉKOT ADJA LE !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Shikari: "Egy nagy kalap szemét felfújva". Na ez a felfújt kalap szemét pislákol az utcánkban és a településünkön, és ül az elsikkasztott milliárdokkal a parlamentben, drogosok és alkoholista keresztények ülnek a narancspártból (is) Brüsszelben, (egyik éppen a vastüdősöket akarta kiseperni az évtizedek óta lakott épületükből, nem bírva kivárni a természet törvényét), érdemeik elismerése mellett.
nezelodo
@Shikari: Nem kell e Tompikát beleszőni a történetbe, még bünti lesz érte...
nezelodo
@Shikari: Ha te mondod, mint az egykori liberális forradalmár szócsöve, akkor biztos, hogy így van. Te tájékozottabb lehetsz, hiszen köztük és értük élsz, és trollkodsz.
wagabund
egyszerű a képlet: -a nem egészen hetvenezer Ft- érték eltulajdonításáért nemegészen egy év börtön, kettő évre felfüggesztve, viszont a többrendbeli hivatali hatalommal visszaélésért három év letöltendő.

-vezessék el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.