Puzsér Róbert hétfő délelőtt Facebook-oldalán bejelentette: fontolgatja, hogy jövő ősszel elindul a főpolgármester-választáson, hogy képviselje és megvalósítsa régi álmát, a Sétáló Budapest koncepcióját. A terv arról szól, hogy adjuk vissza a fővárost a budapestieknek: teremtsünk összefüggő sétálóövezetet a Budai Várnegyedtől a Deák térig, a Jászai Mari tértől a Fővám térig! Tegyük sétálóhíddá a Lánchidat! Teremtsük meg a város és a folyó szerves kapcsolatát a húgyszagú rakpart helyén bárokkal és kávézókkal! Teremtsünk olyan Budapestet, amit nem a benzinmotor hajt – tiltsuk ki az autóforgalmat a város szívéből! Teremtsünk egységes városképet egységes arculatú bolti és éttermi portálokkal. Teremtsünk egy élhető, nyitott és kulturált európai világvárost – szeretném, ha ez volna a Budapestre látogatók döntő élménye – közölte. Szerinte Tarlós István nem menedzseli rosszul a hétköznapokat, de úgy véli, az ő Budapestjéből hiányzik a vízió és az identitás.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Elindul Puzsér, felkészül Schmuck Andor... :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eriksson: Ritkán értek veled egyet de EBBEN MOST IGEN, ez a médiabohóc még a bolondistóknál is szarabb lenne !!!
RonaGyuri
idétlen bohóc, már csak te hiányoznál! =))
adrenalink
Elindul Puzsér, felkészül Schmuck Andor... :-)
papa.49
@adrenalink: Ne riogass már még az is ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kereső
Mivel nem vagyok budapesti, ezért csak ennyi:-
sztarklikk.hu/kozelet/puzser-lesz-az-lmp-fpolgarmester-jeloltje/340881

Bár,ha belegondolok,hogy Budapest nem csak egy! a városaink közül, hanem az ország fővárosa IS!-mondjuk ezt Tarlós úr ténykedése alatt nem igazán érzékeltem-akkor nem mindegy ki fogja igazgatni az elkövetkezőkben.Hiszen a fővárosnak kultúrális,és szelllemi központnak is!kéne lenni,aminek kihatása van az egész országra.Vagy nem jól gondolom?
cikicakk55
Szegény Puzsér.Aztán majd felébred,hogy belelóg a keze a bilibe. Nekem nincs különösebb bajom vele,bár a műsorait nem szoktam nézni.A tehetségkutatóknál állítólag taplón viselkedett,ám némelyik mondásával ( politikai) egyet értek. A stílusa hagy némi kivetni valót maga után,de ettől még van benne ebből is abból is. Az a baj,hogy ezt megtenni lehetetlen egy akkora városban mint Budapest. A kórházak,a hivatalok főleg az idősebbeknek csak autóval megközelíthetők.Rengeteg visszaélésre adna lehetőséget egy ilyen átrendezés. Arról nem beszélve,hogy szerinte ezt a Fidesz szótlanul nézné? A már kivágott fákkal mit tud kezdeni.Ott kb 30 év múlva lesz megint árnyék és zöld terület. Lehetne javítani Budapest kinézetén és az emberek közérzetén,de ahhoz másik kormány is kellene,nem csak másik Főpolgármester.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.