Eddig az eszünket a zsebünkben, táskánkban hordtuk az okostelefonunkban. Most szintet lépett a mesterséges agy. Felütötte a fejét az okospad. A világ egyik legsokoldalúbb köztéri bútorát, egy napelemmel működő okospadot helyeztek el a Pécsi Tudományegyetem Műszaki Igazgatóságának munkatársai a „Zöld Egyetem” projekt keretében, közölte a PTE.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ez is MÉZESMADZAGNAK tűnik, mint
.
----- Hány fideszes kell egy szoptatópad átadásához?
24.hu/belfold/2018/04/03/hany-fideszes-kell-egy-szoptatopad-atadasahoz/
.
Van már OKOS VIBRÁTOR, lesz majd OKOS TÖLTŐ PAD, de most már HIÁNYCIKK az OKOS KORMÁNY, amely képeSS megbirkózni a IV. ipari forradalom kihívásával akkor, amikor már SZENTGYÖRGYI professzor, anno felhívta a figyelmet, hogy
.
-- a tanulókat NEM MAGOLTATNI KELL, hanem arra kell megtanítani HOL TALÁLJÁK meg a számukra fontos ismereteket,
.
-- ja wohl 16 éves korban kiejtve, csupán CSALÁDI PÓTLÉK megvonhatósága miatt, és maradnak az analfabéták a DIGITALIZÁCIÓ fejlődése korában!!!
tudode
@tudode: .
.
Bocs.
.
Az OKOS HÁZ ÉPÍTÉST kihagytam akkor, amikor a HAJLÉKTALANOKNAK bünti jár, v fog járni, ha nem OKOS HÁZBAN húzzák meg maukat:
.
www.napi.hu/tech/magyar_fejlesztesnek_koszonhetoen_epulhetnek_az_okos_hazak.650600.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.