Hetek óta kitartóan demonstrál egy maroknyi “civil” az Országház előtt. De még ők sem értenek egyet egymással. Azt mondják, konfliktusuk óta nem törődnek a másikkal. Kvázi mindenki szajkózza a saját mondandóját. A Kossuth tér egyik oldalán magányos nő tüntet, második hete, ahogy mondja, a “jogbiztonságért”. Tőle ötven méterre hárman harcolnak a “magyarság eltiprása ellen”, a devizahitelek …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro57
pestisracok.hu, durbincs által hiteles hírforrás a seggnyalóknak.
desiro57
@durbincs: köcsög, csak ennyit tudtál???
Eladott Ország
Demokrácia pedig egypártrendszerben nem létezik. Kilencedik éve egypártrendszerben élünk, kilencedik éve a választópolgárok több mint felének nincs beleszólása a saját dolgaiba. Nem a Fidesz győzelme a baj, hanem az, hogy ezt a győzelmet nem mindannyiunk érdekében használják, ahogy eddig sem az ország lakóinak érdekében használták, hanem a saját érdekükben. Az a baj, hogy felszámolták a demokráciát (nem, nem az a demokrácia, ha az van, amit én mondok, hanem az, ha mindenkinek joga és lehetősége van beleszólni közös ügyeinkbe), végletesen szétszakították a társadalmat és olyan ellentétet szítottak az országon belül és a határainkon kívül élő magyarok között, amit képtelenség jóvátenni. A cél szentesíti az eszközt elv nem működik, hazug, kártékony. Mert a cél néhány család eszelős gazdagodása, az ország kifosztása, a társadalom végletes lepusztítása. Ez egy diktatórikus maffia állam.
Eladott Ország
A Fidesz uralkodása nyolcadik évének a uralkodása elmondhatjuk, hogy a telhetetlen kis gömböc , a csúti tahó, elnyelt mindent, ami a korlátlan hatalmát némileg korlátozhatta volna. Ma már egy szép álom a fékek és ellensúlyok rendszere, a hatalmi ágak szétválasztásának elve. A másutt a kormányzat feletti kontrollt jelentő Alkotmánybíróság napjainkban a kivénhedt, kiszolgált fideszes pártkatonák gyűjtőhelye, szerepük nem egyéb, mint az orbáni hatalom legitimálása. Ehhez a színpad és a kellékek adottak, a taláros testület tagjai a Fidesz kottájából játsszák a rájuk kiosztott szerepet. Az ügyészségről még ennyi jót sem lehet elmondani. Az egykori Fidesz-tag által irányított testület ma a párt ökleként működik. Sokszor még a látszatra sem ügyelve, szemérmetlenül szolgálja az uralkodó hatalmat. Ha kell, politikai indíttatású eljárásokat kreálnak, ha szükséges, segítenek abban, hogy legyen idő a bizonyítékok eltüntetésére. De, ha úgy kívánja a hatalom, akkor húzzák az időt, „képtelenek” egy tisztességes vádiratot összeállítani. Egyedül talán a bíróságok, a bírák függetlenségét nem tudta a Fidesz maga alá gyűrni. Nem sikerült ez annak ellenére, hogy az évek során mindent megtettek azért, hogy a független bíróságok is hűséges szolgálói legyenek a nemzeti együttműködés rendszerének.
kulabombaafityiszre
@durbincs: Gondolom ezek a sok kérdőjeles hozzászólásaid azt jelenthetik,hogy
elnézést és bocsánatot kérsz mindenkitől amiért nem rohadtál meg a mamádban.
Jól értelmeztem gyagyás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.