Nem használhatják a nyíradonyi közösségi mosodát azok a családok, akiknél elzárták a vizet. A polgármester kameránk előtt igyekezett bebizonyítani, hogy a közösségi ház igenis nyitva áll, miközben előtte helyettese elismerte, hogy nincs.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem csoda, hogy az elmúlt héten, v hónapban a "csuti" pengéskerítéséhez tévedett egy MEDVE, v egy migráncs, miközben a BRFK és dühöng, v röhögőgörcsőt kap a gyors tanfolyammal kiképzett HATÁRŐRÖK rendkívüli, v milyen készültség miatti kerítés melletti sétálgatásától.
.
Vannak csodák a közmosodán kívül is, hiszen a MENEKÜLTEK is elkerülik azt az országot, ahol a SAJÁT KISEBBSÉG anatómiáját, v mijét képtelen ez a GYÜLEKEZET megoldani, mivel ugyan az ALKOTMÁNYOS KÖLTSÉGET magukévá teszik, de
.
----- "Nem azért épült a játszótér, hogy a cigányok oda vigyék a gyerekeiket"
civilhetes.net/nem-azert-epult-a-jatszoter-hogy-a-ciganyok-oda-vigyek-a-gyerekeiket
.
CSUTI országa CSODA ORSZÁG, csak a azoknak, akik ALÁZATOS v. GYALÁZATOS szolgája annak, akinek talán még ÓLOMKATONÁJA sem volt, de PÁRTKATONÁJA dögivel!
tudode
@Mirabilis: .
Jó, jó!
.
Ki tudja hány faluban a LÉT a TÉT miatt választják azt, aki nem is az, mint pl.
.
www.youtube.com/watch?v=bzefpynq7iU&t=21s
.
Ez a módi Orbanisztában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.