2002 után életben tartotta Orbánt, kormányon pedig megmutatta, hogy kell közvagyonból sajátot csinálni. A viszály után lefegyverezték, most szabadon távozhat. A Simicska-sztori. 2018 júliusának elején, nagyjából 30 év után véget ért Simicska Lajos politikai-gazdasági karrierje Magyarországon. A Fidesz korábbi legbefolyásosabb háttérembere, volt pénztárnoka és gazdasági igazgatója mindenét eladja, vagyona fegyverhordozóján keresztül Orbán Viktor környezetéhez kerül. Ez jelentős esemény Magyarország történetében, mert Simicska Lajos az újkori magyar demokrácia egyik legkártékonyabb figurája volt, a kilencvenes évek derekától kezdve - Orbán Viktorral oldalán - módszeresen építette a korrupt pártfinanszírozás, az átláthatatlan céghálók közpénznyelő rendszerét. Simicska volt a „mastermind” az MSZP és a Fidesz között köttetett nagykoalíciós alkuk, rejtett opciós szerződések, titkos paktumokba foglalt politikai kartellek mögött, és ő tartotta életben a Fidesz elnökét a kritikus...

Forrás: tldr.444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akkor ez volt a nagy atombomba amit ígérgettek. Ledobta, de sajnos miránk... Hányinger kerülgetett, mikor olvastam, pedig sok minden már ismert volt. Ez lett Magyarországból!? Okosan számító gazemberek játszótere?
tudode
Most látható a TV székháznál valamilyen Császár Péter, v ki, aki VISSZATÉRT a Simicska TV-jéhez, ismétlésben a tiszteletreméltó Medgyesy Péter miniszterelnökkel riportoz, aki a régi csibészek karaktergyilkolásának áldozata lett, azoké, akikről FEHÉREN, FEKETÉN kiderült, hogy
.
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
Bagoly mondta VEREBEKRE nagyfejű!
.
Meddig kell ebben a POCSOJÁBAN éljünk EZEKKEL a honfoglalókkal!
.
A haverok acsarkodásának JOGOS áldozata lett Simicska, láthatólag ELKEZDŐDÖTT a régi csibészek belHARCA, egymásra való rókázása, miközben az egyik csibész fogja SÁTORFÁJÁT a csuti segítségével megtömött BUKSZÁJÁVAL, és Amerikába emigrál, v mit csinál:
.
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4
.
Miközben a GYŐZŐ csibészek
.
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA&t=48s
.
Amire EZEK leszolgálnak, jó, ha a fejünk alól a párnát nem zabrálják el, pedig a "csuti" ha MEGEMBERELI magát akár sétálgathana az ALATTVALÓK között golyóálló mellény nélkül!
Desischado
simicska semmivel sem különb orbánnál, sőt, még aljasabb.
tudode
Beletekintve a SZEMLÉZETT 444, arhívukkal tűzdelt cikkébe FÉLELMETES, hogy milyen ÉLHETETLEN, ma jár KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN, jogilag NEM LÉTEZŐ MAGYARORSZÁGOT tartanak ezek a minősíthetetlen pondrók a kezükben, az FÉLELMETES, se Istent, se embert nem ismerve, a PÉNZ és HATALOM őrületében.
.
Most már érhető, vagy MINDENÁRON győzelem, v dutyit érdemelnek EZEK a politikai szélhámosok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.