Az Oroszlányi Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 34 éves bokodi nő ellen.

A gyanú szerint a tettes 2018. július 15-én este Bokodon, egy játszótéren talált egy mobiltelefont. A készüléket eltette, majd hazavitte. Otthonában megpróbálta azt egy SIM kártyával üzemeltetni, a korábban benne lévő kártyát kivette és eldobta.

A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit augusztus 7-én az Oroszlányi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak. A tettes beismerte, hogy ő vitt el a mobiltelefont. A készüléket a rendőrök a lakásán lefoglalták, és azt a napokban a tulajdonosának visszaadják – olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Az ilyen talált dolgok eltevése sok vitára ad okot ! Ha valaki talál a padon-földön.bokorban pénztárcát-telefont vagy bármit és elteszi az azért nem lopás, de a jogtalan eltulajdonítás is erős kifejezés attól függ, hogy mi az ! Találsz a padon egy pár vadi új zoknit és kibontod felveszed az mi , vagy egy használt de jó kabátot és felveszed magadra ? Vagy sétálj be vele a rendőrségre ? Okés, jó eltulajdonítás , de ha nem tulajdonítod el a talált dolgot, csak felveszed megnézed és bedobod a kukába és azt majd a szemetes kiviszi a szemét bányába , az mi ? Vagy látod és nem veszed fel, ott hagyod majd egy kisgyerek felveszi, elteszi vagy a kukába dobja akkor az mi ? Na szóval van talált dolog és van lopás amit azért ne kezeljünk egyformán !!!
Dr plágium
Lehet hogy több százezres telefonról van szó. Azért egy felnőtt embernek lehetne annyi esze, hogy ezeket a telefonokat meg lehet találni, hiszen minden készülékben van lopásgátló.
Ha kiveszik a SIM kártyát megy az üzenet hogy hol van a telefon :)
Szóval ha nem akar az ember kellemetlenséget jobb ha leadja...és még jót is tesz a tulajjal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.