Névtelen tippet kaptak a rendőrök egy betörőről Kecskeméten, aki épp folyamatában állt a betörésben.

Névtelen bejelentés érkezett 2018. augusztus 6-án 4 óra 32 perckor a Bács-Kiskun Megyei Tevékenység-irányítási Központba arról, hogy Kecskemét belvárosában egy ingatlan kerítésén egy férfi mászott át – olvasható a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A járőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek, ahol azt tapasztalták, hogy az ismeretlen időközben betörte a ház ablakát, a szúnyoghálót letépte, és a házban értékeket készített össze azzal a céllal, hogy azokat magával vigye. Az egyenruhások a 37 éves férfit elfogták és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. C. Istvánt a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A férfi nem volt ismeretlen a nyomozó hatóság előtt. Ellene jelenleg is több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt van folyamatban nyomozás.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
A liberális férfi a javak újraelosztásán dolgozott az igazságtalanság ellen, de az illiberális rendőrség ebben megakadályozta.
Holnap a TASZ jelentkezik és ellátja a haladó szellemű férfi védelmét! A romkocsmákban szocializálódott belvárosi álértelmiség szamizdat kiadványt jelentet meg a liberális férfi védelmében, egyben felhív a szörnyű elnyomás elleni fellépésre és az iagzságtalan tulajdonviszonyok kommunákkal történő megszüntetésére.
tudode
Röhej az ebben a történetben, hogy NÉVTELEN FELJELENTÉSRE pattogtok a rend őrei egy sneci miatt, azzal szemben, hogy a VILÁGHÁLÓ nevesíti a CÁPÁKAT, mindannyiunktól zabrálva, és NEM MOZDUL senki, miközben a RÉGI CSIBÉSZEK már a csatornában is kotorásznak kényük, kedvük szerint, :

.
Orbánék lopnak
.
----- Nagyjából 60 600 találat (0,33 másodperc)
https://www.google.hu/search?q=Orb%C3%A1n%C3%...
.
Ez azért több az EGYNÉL, és soKK a soKK-nál, mert nem kevesebbet, már EGY NEMZEDÉKET kisemmiztek, a JÖVŐ NEMZEDÉKÉRE pedig ha ELÉGEDETLENKEDNI merészelnek AGYMOSOTTAKAT, és büntetett előéletű PÁRTKATONÁKAT vezényelnek
.
Kidőlt a bili RÉGI CSIBÉSZEK, és szekértolóik:
.
https://www.youtube.com/watch?v=EcOzi0uKAxo&t...
.
Más környezetben a PÁRTKATONA:
.
https://www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t...
.
A Costa Nostra kispályások voltak EZEKHEZ képeSSt!
.

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.