A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az ellenőrizetlen tömeges bevándorlás és annak hatása lesz a jövő évi európai parlamenti választási kampány talán legfontosabb témája.

Bakondi: a migráció lesz az EP-kampány egyik legfőbb kérdése

Fotó: MTI/ Balogh Zoltán 

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, a baloldali spanyol belügyminiszter nemrég új ideológiai alapvetést vezetett be az "erkölcsös realizmus" fogalmával, amely azt jelentheti, hogy "ténykérdés a migráció és annak szervezettségét biztosítani kell".

Az Afrikából érkező tíz- és százezrek befogadását pedig morális kötelességként próbálja beállítani

- tette hozzá.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában Bakondi György azt hangsúlyozta:

a magyar és az európai választások eredményei már világosan megmutatták, az emberek nem akarnak olyan bevándorlóországban élni, ahol romlik a biztonsági helyzet, ahol felborul mindennapi életük.

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Eladott Ország: Az a baj, hogy mar ezeket a hulyeket sem akarja letamadni senki sem, - meg a nemletezo ellenzek reszerol sem -, igy aztan csak mondjak, mondjak a baromsagaikat, felmarkoljak erte a rengeteg penzt, oszt jonapot.

Az igazsag viszont ez - a szamok tukreben, amiben a szamok sohasem hazudnak:

varosikurir.hu/migrancsveszely-statisztika/

Mert amit o vizional , az peldaul a mult heten EGY migrans volt, es 30 nap alatt is csak 15-en akartak -nem Magyarorszagra bejutni, csak atmenni rajta...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: te meg hozod,nap mint nap az autisták jellemzöjét,... ,nem akartam mondani,de miért ne? te gyógyíthatatlan kettyós vagy...
advocat
Valamikor a határőrség kötődött a párthoz. A nagy kiképzések Moszkvában voltak. Tehát rendesen felügyelték őket. És most hasznosul?
csak úgy....
@durbincs: na mi a faxt akarsz ,te szóra sem érdemes ?
anima
Bakondi György léglényege - ami mentén működik ez az ember -, valójában nagyon egyszerű:

www.youtube.com/watch?v=_RpFh3uosK4
Eladott Ország
Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, tolni a síkbuta propagandát. Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert mindenütt szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek. A vízellátás annyira marginális kérdés, hogy azt nyugodtan rá lehet bízni egy pénzügyi közmunkásra, a megbízhatóság a lényeg, ki nem szarja le a hozzáértést? . Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán-féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja az ÉRV vízműveket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.