A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az ellenőrizetlen tömeges bevándorlás és annak hatása lesz a jövő évi európai parlamenti választási kampány talán legfontosabb témája.

Bakondi: a migráció lesz az EP-kampány egyik legfőbb kérdése

Fotó: MTI/ Balogh Zoltán 

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, a baloldali spanyol belügyminiszter nemrég új ideológiai alapvetést vezetett be az "erkölcsös realizmus" fogalmával, amely azt jelentheti, hogy "ténykérdés a migráció és annak szervezettségét biztosítani kell".

Az Afrikából érkező tíz- és százezrek befogadását pedig morális kötelességként próbálja beállítani

- tette hozzá.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában Bakondi György azt hangsúlyozta:

a magyar és az európai választások eredményei már világosan megmutatták, az emberek nem akarnak olyan bevándorlóországban élni, ahol romlik a biztonsági helyzet, ahol felborul mindennapi életük.

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Eladott Ország: Az a baj, hogy mar ezeket a hulyeket sem akarja letamadni senki sem, - meg a nemletezo ellenzek reszerol sem -, igy aztan csak mondjak, mondjak a baromsagaikat, felmarkoljak erte a rengeteg penzt, oszt jonapot.

Az igazsag viszont ez - a szamok tukreben, amiben a szamok sohasem hazudnak:

varosikurir.hu/migrancsveszely-statisztika/

Mert amit o vizional , az peldaul a mult heten EGY migrans volt, es 30 nap alatt is csak 15-en akartak -nem Magyarorszagra bejutni, csak atmenni rajta...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ez a jóember visszatalált a szabadságáról, de erősen látszik rajta a nagy meleg hatása.
Egyébként kár, hogy a szabadsága alatt sem tudott találkozni a realitással. Abban a körben, ahol forog esélye sincs rá.
Nessy
@Shikari: és amíg győzelmi mámorban úsznak, minden tönkremegy körülöttük.
Remekül megélnek majd a zavarosban halászók.
Jöhet a hozsanna!
Eladott Ország
Számomra változatlanul mellbevágó, hogy minden, amire ez a kormány és ez a kormányzás nevű fedőakció épül, az égig érő hazugságokon, a permanens kampányon kívül semmi másban nem ragadható meg. Ahol pedig a kormányzás helyett kampány van, ott nincs mit számonkérni az elvtársakon. Ott a politikai cselekvési tervek sima vallási és hitbéli kérdésekké válnak, mindennel vissza lehet élni, mindent és mindennek az ellenkezőjét is lehet mondani, mert naés.
Eladott Ország
Ügyeletes hülye. Szerintem ez rendes poszt a fideszben. Vagy a kormányban. Vészhelyzetben – főleg választás előtt – előtérbe tolnak valakit, aki onnantól kezdve felfogja a pofonokat. Boxzsák, vagy valami ilyesmi. Nem mondom, hogy olyan alkalmazottat keresnek, akinek nem sérül az agya akkor sem, ha feszt a fejét ütik, mert ez nem szempont. Vagyis mindegy. Nem kell válogatni. Ne felejtsük el, hogy ezek a figurák nem egyszerűen hatalmon akarnak maradni, hanem az életükért futnak. Nem fizikailag, mielőtt valaki elkezd hörögni. De nem bukhatnak, annak az árát már nem tudják megfizetni. Ha mégis buknak, nem ellenzékbe kerül a legtöbb, hanem börtönbe. Ennek elkerülésére nem túl nagy ár valakit kitenni a viharba. Majd visszamehet a melegbe, amikor elcsitultak a kedélyek és meg fogja kapni a jutalmát, amiért kitartóan eljátszotta a villámhárító szerepét. Ezt az előadást látjuk most, véleményem szerint. Nem kellene bedőlni neki. Volt már L. Simon Lászlónk. Egy időben ő értett mindenhez, a paksi erőműtől a barackmag élettani hatásáig. Vitte a balhét szorgosan a borászatához épített úttól kezdve a kedves naccsosasszony fitneszedzőből nemzethy termelővé fejlődéséig. Aztán – amikor már semelyik irányból nem fért rá több – ügyesen eltüntették szem elől. Lett valami baja? Nem. Emlékszik még rá valaki? Alig.
papa.49
A vakondi elvtárs EL SE MENT SZABIRA, Ő ITT ÁLL A VÁRTÁN, ÉS ŐRZI A LÁNGOT !!!
Valaki pisálja már le ezt a ,,LÁNGŐRT,, )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
@Eladott Ország: Az a baj, hogy mar ezeket a hulyeket sem akarja letamadni senki sem, - meg a nemletezo ellenzek reszerol sem -, igy aztan csak mondjak, mondjak a baromsagaikat, felmarkoljak erte a rengeteg penzt, oszt jonapot.

Az igazsag viszont ez - a szamok tukreben, amiben a szamok sohasem hazudnak:

varosikurir.hu/migrancsveszely-statisztika/

Mert amit o vizional , az peldaul a mult heten EGY migrans volt, es 30 nap alatt is csak 15-en akartak -nem Magyarorszagra bejutni, csak atmenni rajta...
human
Minden kampányotok a migrációról szól észkombány. Nem vetted még észre?
papa.49
@human: Szegénynek nincs mivel ÉSZRE vennie, hiányzik valami nem túl fontos a kalaptartójából )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: "Shikari
Ezzel olyan fegyvert kapott Orbán és a Fidesz, amivel Európában simán lehet győzni! "

te kis kretén! gondolod,hogy a nyugat európai melós is annyira hülye mint te?
Fradigege
4 éve folyamatos a kampányban a migránsozás. Exkomcsi főtanácsadó elvtárs.
papa.49
@Fradigege: Pofázni, meg a bokáját csattogtatni azt tudja, meg az előtte elterülő végtelen segget nyalni ez a vakondi elvti feladata )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hellcat
@Shikari: Közben a kínaiak felvásárolják az országot, persze gondolom ez nem zavar. Agyatlan barom.
csak úgy....
@Shikari: az új üres stadionokat is sorold ,te kretén...,hisz az is "eredmény" .
advocat
Shikari! Sok nyugger azért hal meg, mert a kórházi ellátás olyan amilyen. Esetleg. Majd ha te is 70 feletti leszel megérted. Ha megéred. Egy kórháznak 600 millió? Néhány ágy. Amilyen a "nyugati" kórházakban van. Nem fizetős, biztosítotti ellátásra. Akkor járhat a szád. És egy kórházfelújításra egy-két milliárd. Talán hőszigetelték. Ennyiből kb. ennyire futja. És javaslok egy látogatást a János kórházban.
csak úgy....
@Shikari: azt "csípem" benned tibi,hogy te vagy az a típus,aki ...anno a gestaponál,az ss ben,a nyilasok között a KGB nél és az AVH nál is "szívvel lélekkel" tette a dógát...
Clavigo
@Shikari: Te agyalágyult...Tegnapi cikk,,,Domonkos pajtás fel van háborodva a kórházakban levő káosz,,dzsungaság,,elszámolási problémák miatt.. Te anyád majma...elhiszem,,hogy hozsannázol,,csorgó nyállal,, hiszen a Duna-deltában csak rád olvas a falu sámánja,,,oszt jó napot. Nincs összehasonlítási alapod,,te barom,,,,,mert még kórtermet sem láttál életedben..
magyarbakancs
Tisztelt Bakondi úr!
Mi lenne más maguk ezért imádkoznak nehogy meg oldást találjanak a migrációra mert addig tudnak hatalmon lenni.
Nessy
Ezek az összegek tűzoltásra alkalmasak. Évek óta nem változik a finanszírozás, miközben minden drágább, mint tavaly, meg tavalyelőtt.
Ezt a tűzoltó akciót dobpergéssel és harsonákkal évek óta adják elő a kormányok, miközben az adósság garantáltan újra termelődik.
Tudjuk, lesz "kórház a város szélén". Ugyan nehezen megközelíthető lesz, de ki figyel oda.
Amikor valamire csak amikor ég a ház költenek, de a töredékét a szükségesnek, az csak vegetál, de nem működik megfelelően.
Nessy
@Clavigo: A legaranyosabb, hogy pl. a wc papírt, amin háborgott a "független" Domokos, kormányrendelet írja elő, a raboktól kell vásárolni a közintézményeknek, csak akkor válthatnak, ha a kinit forgalomban 20%- nál olcsóbb.
csak úgy....
@Shikari: nagyon ágról szakadt az elméd,tibim...,mindenkiben ellenséget keresel,közben észre sem veszed,hogy nevetséges vagy...
Clavigo
@Shikari: A "teljesen önálló" Domokosnak leszóltak,,,hogy elégedetlenkedjen kicsit..,,,mert idáig nem mert.Hátha kibasszák a zsíros beosztásból. Azért még mindig ajánlom neked a próba-fekvést ,bármelyik kórházban,hogy tisztában legyél azzal,,hogy a Nemzethhy Konda milyen sokat tett a Zegészségügyért...
desiro57
bolondi eftárs e monta a heti mantrát..
Eladott Ország
@Shikari: Úgy sincs rá szükség, elég lesz a "Mi Atyánk", meg a 10 parancsolat betartása. A körzeti orvost, háziorvost felváltja az egyházkerület szerint illetékes pap, aki a megfelelő számú miatyánk és üdvözlégy kiszabásával lefolytatja a szükséges egészségügyi eljárást. Rendelés a templomban.
Hellcat
@Shikari: Miért terelsz te senkiházi...arról beszélj, hogy a beengedett migránsok ezresével vásárolják a házakat/lakásokat el a magyarok elől...
Hellcat
@Shikari: Írod az illibsi faszságaidat de cáfolni nem tudsz. Ennyit érsz még mindig...
Hellcat
@Shikari: hu.euronews.com/2018/04/23/a-kulfoldiek-kozul-a-kinaiak-veszik-magyarorszagon-a-legtobb-lakast
alfahir.hu/2018/05/16/letelepedesi_kotveny_tartozkodasi_engedely_ingatlanmutyi_rogan_antal_habony_arpad
www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/kinaiak-vasarolnak-lakast-tomegevel-budapesten.245852.html
24.hu/belfold/2018/04/13/lakas-kinai-elad-kulfoldi/
Mennyi bizonyíték kell még? Tökmind1 neked mert ha meg is van jelölve a forrás, hogy kormány.hu te akkor sem hiszed el mert egy agyatlan fasz vagy. Ontsad csak magadból tovább az uszító illibsi propagandát. Úgyis csak az agresszióra vagy képes.
CsipkeRózsa
@Shikari: Még az a szerencse, hogy a Gyurcsány kormány idején mindennel megelégedett voltál. Nem uszítottál a fennálló rend ellen.

Aki elmondja a véleményét, nem uszít, csak kifejezi a gondolatait.
Hellcat
@Shikari: "Tudtommal a kormány törvényesen működik és vezeti az országot. " NA ITT A PROBLÉMA! Rosszul tudod...
CsipkeRózsa
Nem meglepő, hiszen minden kampány kizárólag a "migránsokról" és Sorosról szólt. Kormány-program, vagy csak elképzelés semmiről nem volt.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 13:15; Magyarország egyértelműen a sereghajtók közé tartozik az európai országok egészségügyét rangsoroló legújabb listán: a 35 országból alig van a magyarnál rosszabbra értékelt rendszer. A szlovákok, a szlovének és a csehek már felzárkóztak az éllovas országokhoz, a listavezető változatlanul Hollandia és Svájc - derül ki a Európai Egészségügyi Fogyasztói Index (EHCI) 2017-es, most közzétett jelentéséből.
www.napi.hu/fototar/fototar/201801/orig/image1517400537.jpg/780/
Nos ez a helyzet illiberális faszfej!
Eladott Ország
@Shikari: Az Uniós csatlakozás óta a volt keleti blokk is leelőzött. A csatlakozás idején Csehország volt előttünk. A kiindulási paramétereket tekintve Magyarország éllovas volt a régiós országokhoz viszonyítva. Egyébként sem volna felmentés arra ,hogy libsizel megint te bunkó, illiberális tahó, mert már zsinórban harmadik ciklus óta megy az ország kifosztása, lezüllesztése.
csak úgy....
@Shikari: " Akkor sem álltunk jobban, mikor libsi kormányzás volt..." óvatosan tibim,pétschán fognak rúgni . ;)
csak úgy....
@Shikari: hülyegyerek! egyik szavaddal csapod agyon a másikat...
Nessy
@Shikari: Kormány hű kommentelő hazudj, de rajt ne kapjanak! ( A költő után szabadon)
csak úgy....
@Shikari: karácsonyra kapsz tölem egy 1/2 doboz dominót...
Nessy
@Shikari: Költő hazudj, de rajt ne kapjanak! ( XIX. század költőihez) :-))))
csak úgy....
@Shikari: ösmered hernyókám azt,hogy -sehonnai bitang embör ? ...beretválkozó tükröd van?
Pálinkás Pál
@Shikari: No most akkor...linkeld ide ugyanezen kórházak adósságát!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Negatív dógokkal nem foglalkozik a tibink! viszont, kívürü tudja,hogy hány migráncstu letté megvédve! :)
Jozefina
Gondolkodni már úgysem tudnak csak szajkózzák a betanult szöveget!!!?
csak úgy....
@Shikari: te meg hozod,nap mint nap az autisták jellemzöjét,... ,nem akartam mondani,de miért ne? te gyógyíthatatlan kettyós vagy...
advocat
Valamikor a határőrség kötődött a párthoz. A nagy kiképzések Moszkvában voltak. Tehát rendesen felügyelték őket. És most hasznosul?
csak úgy....
@durbincs: na mi a faxt akarsz ,te szóra sem érdemes ?
anima
Bakondi György léglényege - ami mentén működik ez az ember -, valójában nagyon egyszerű:

www.youtube.com/watch?v=_RpFh3uosK4
Eladott Ország
Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, tolni a síkbuta propagandát. Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert mindenütt szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek. A vízellátás annyira marginális kérdés, hogy azt nyugodtan rá lehet bízni egy pénzügyi közmunkásra, a megbízhatóság a lényeg, ki nem szarja le a hozzáértést? . Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán-féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja az ÉRV vízműveket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.