A 18 SPAR üzlet megvásárlása után az Appeninn Holding ma bejelentette, hogy 513 millió forintos vételáron megvásárolt Miskolcon egy kereskedelmi fejlesztésre alkalmas ingatlant. Emellett szerződést kötött további két ingatlanra Egerben és Biatorbágyon. A három ingatlannal kapcsolatban az Appeninn hosszú távú bérleti szerződésekről tárgyal az ALDI-val, írják közleményükben. A jelenleg különböző fázisban lévő tranzakciók során az országban számos, saját beruházásban megvalósuló zöldmezős ingatlanfejlesztésekre, illetve meglévő ingatlanok átalakítására kerülhet sor az elkövetkező öt évben. Az Appeninn Holding kiemelkedő hozamra számít az ügyletekből, amelyeket részben saját erőből, részben pedig bankhitelből fedez. Az ügyletek közül a miskolci, felépítménnyel bíró ingatlan mintegy félmilliárd forintos vételárát az Appeninn Holding már kifizette; itt az ALDI saját beruházásban építi át az ingatlant, majd bérbe veszi az Appeninn projektcégétől. Emellett várhatóan további zöldmezős

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Szeretem az Aldit, de ha mészáros lölő ráteszi a rühes mancsát soha többé nem megyek be.
Desischado
Szeretem az Aldit, de ha mészáros lölő ráteszi a rühes mancsát soha többé nem megyek be.
Pálinkás Pál
@Desischado: Nem tudom értelmezted-e...az üzlethelységet bérli tőle...nem a cégbe száll be...egyébként teljesen igazad van lölö is megérett a kötélre!!
verőce21
A Penny Market üzlethálózat mo.-i betelepítésében jelentősen résztvettem '96-ban, támogatom az ALDI térnyerését is. Korrekt árui és árai vannak.
Yoda69
@Pálinkás Pál: Ha a penztarosnak kotel, akkor az eltartojanak mi jar?
orban buneire 1000 ev borton vagy 10 halalbuntetes is keves lenne mar.
Desischado
@Yoda69: Egyetértek!

@Pálinkás Pál: Nekem az is sok. El a tetves tolvaj mancsával az Alditól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.