Három jelölt indul a polgármesteri tisztségért a vasárnapi időközi önkormányzati választáson Pásztón – tájékoztatta a város jegyzője szerdán az MTI-t.

Gajdics Gábor hozzátette:

a újra elindul a posztért Dömsödi Gábor (független) eddigi polgármester, mellette Farkas Attila (Fidesz-KDNP) volt alpolgármesterre és Plecskó Péter (független) volt képviselőre lehet szavazni.

A nyolc önkormányzati képviselői helyre 39-en pályáznak, a volt képviselők közül öten indulnak újra. A jelöltek többsége független, nyolc jelöltet – köztük egy eddig független képviselőt – állít a Fidesz-KDNP, kettőt a Jobbik, kettőt a Magyar Munkáspárt, egy jelöltje lesz a Nők Civilben Egyesületnek.

A csaknem tízezer lakosú nógrádi városban a szavazásra jogosultak száma megközelíti a 7700-at.

Pásztó képviselő-testülete április 26-án hét igen szavazattal – egy képviselő távollétében –, a polgármester tartózkodása mellett döntött az önfeloszlatásról, mert a képviselők nem akartak a továbbiakban együtt dolgozni Dömsödi Gáborral.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
@Shikari: Mondod te... sikari, indiai celebre hasonlítani akaró fazon. Dömsödi fog nyerni, ide a rozsdást! :)
Macskaszem
Inkább feloszlatták magukat, mert a fideszes gecik nem tűrik az ellenvéleményt meg a kritikát.
Tisztára mint Hódmezővásárhelyen, ahol ugyancsak nem tetszik a geciknek, hogy Márki Zay állandóan talál valami Lézerjankós visszaélést, és azt nem átallja nyilvánosságra hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.