Nem a parlamentben dőlnek el az igazán fontos ügyek, hanem az emberek fejében és szívében; ez az én új csataterem – mondta a HVG e heti számának adott exkluzív interjúban a Jobbik elnökéből vloggerré vált Vona Gábor. Előzetesünkben arról beszél, mit váltott ki (vagy nem váltott ki) Simicska Lajos barátsága a Jobbik-szavazókból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Simicska ugyan akkora geci mint a vitya...felépítette a rendszert amiben most lubickol a fidesz...ha vállalva a következményeket kitálalt volna választások előtt akkor lenne valaki...így nem külömb egyiktől sem...elmenekül azt ellopott pénzekkel amerikába azt kész.
Hellcat
Simicska ugyan akkora geci mint a vitya...felépítette a rendszert amiben most lubickol a fidesz...ha vállalva a következményeket kitálalt volna választások előtt akkor lenne valaki...így nem külömb egyiktől sem...elmenekül azt ellopott pénzekkel amerikába azt kész.
Commenter
Mégis miről beszél Vona Gábor? Hiába akarja a csatáját orbán ellen az emberek szívében és fejében vívni vloggerként, ez, úgy vélem nem fog menni. Nagyon szépen hangzik kicsit Diana hercegnős jellege van " a szívek királynője akartam lenni" de Vona nem egy királyi család tagja, hanem politikus, egy eszmerendszerhez köthető és tevékenysége nem a jótékonykodásban meg a nyilvános szereplésben merül ki. Egy politikus akkor és csakis akkor hitelképes, ha aktívan politizál vagy kormányon vagy ellenzékben és az emberek érdekeit a parlamentben képviseli, már ha bejutott a parlamentbe. Vona bejutott de nem kért az egészből. Hogy lemondott vagy lemondatták az most már mindegy is. Visszatérni így nem fog tudni, ez csak nagyon keveseknek sikerült.
Eladott Ország
- Ez most hogy lehet? Ha 48,90 %-ban szavaztak a Fideszre, akkor miért állíthatják ők a képviselők 67,34 %-át, ezt ki dönti el? Ezt a Fidesz döntötte el így, hiszen ők kreálták úgy a választási törvényt, hogy minél többen juthassanak be a képviselőik a parlamentbe az összes többi párt kárára. Ezért is törölték el a kétfordulós választási rendszert, ami korábban volt. Noha ez a törvény alkotmányellenes, hiszen a parlament összetétele nem a választók akaratát tükrözi, mégse képes az ellenzék a jogait érvényesíteni saját töketlensége és a jogállam kérdéses mivolta miatt. Igen, ez így csalás, amit törvénybe foglaltak, de az alkotmánybíróságnak a hatályköre lehetővé tenné, hogy ezen korrigáljanak. Hat alkotmányjogász arra az eredményre jutott, hogy egy ilyen választási rendszer alkotmányellenes, vagy ahogy náluk mondják, a "Grundgesetz"-be ütközne. Mi van? Biztos van ez így máshol is!? Nem, nincs. Ez a választási rendszer egyébként is két párt indulására van kalibrálva.
Eladott Ország
Az ellenzék egy része korrupt, más része pedig elvan a zavarosban, miért is tenne akármit, amivel magára haragítaná a hatalmon lévőket? Ezek közé nagy valószínűséggel Vona Gábor is beletartozik. Ennyi!
csak úgy....
@Shikari: ...erre abból következtetsz,hogy neked sem állt föl,mikor félre kufircoltál és nem bocsájtott meg a zasszony? azt tudjuk,hogy te maradsz a lenini úton... ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.