Olyan sarkos interjút adott az Állami Számvevőszék elnöke, hogy több testület is rendkívüli ülést tartott, hogy állásfoglalást fogalmazzon. Domokos nyilatkozatát állítólag Rogán minisztériumából hagyták jóvá, ha ez így volt, annak célja lehet. De még az érintettek is csak találgatják, mi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Most kezd beérni az ESZTELEN centralizáció!
.
Csuti módra kicsapták pár ruppóval az eü. intézményeket valamilyen Nemzeti Egészségügyi Hivatalba, SPÓROLÁSI CÉLLAL. mivel nagy a FORRÁSIGÉNYE a betonteknők, a térkövek, az ÚGY FELDUZZASZTOTT , többnyire PÁRTKATONÁKKAL kitömött államnak, amely SÓHIVATALKÉNT működne, ha képeSS lenne az átláthatatlansága miatt.
.
A PÁRTKATONA TÖK-ÁSZ miért nem azon sopánkodik, hogy a "csuti" által KEGYELEMKENYÉREN működő Nemzeti Alapkezelő Központ, v mi a pikula GDP arányosan milyen módon képeSS ellátni azt a feladatot, amely nem tartozik az eü. kormányzat többek között ÁLLAMTITKÁRI szintre degradálva
.
Erről lehet szó, hasonlóan az Ifjúsági-, és Szociális Központhoz
.
----.Az NEAK feladata, alaptevékenysége és hatásköre (magyar nyelven)
www.neak.gov.hu/felso_menu/rolunk/kozerdeku_adatok/tevekenysegre_mukodesre_vonatkozo_adatok/a_szerv_feladata_alaptevekenysege_es_hatarkore/a_szerv_alaptevekenyege_feladata_es_hatarkore
.
Ebbe a nagy NEMZETI kuruzslásba beledöglik az ország, miközben az ÁSZ előtt ott hever pártunk-, és kormányunk RÉMTETTEI!
.
Miért nem képeSSek MELLÉKTERMÉKBŐL várat építeni, magyarán azt a VÁRAT, amelyet szinte minden szinten az eü-t ellátók ELHIVATOTTSÁGA tart össze.
.
Nehogy má rájuk fogja ez a TÖK-ÁSZ, hogy követik a "csuti" példáját, illetve ellopják azt, ami MÁR NINCS!
.
A HONFOGLALÓ VÁRA várathatott volna magára, nem is illik egy "falusi gyerekhez"!
advocat
Csak megemlítettem, hogy azért a "betegek" is sokat elvisznek. Még a WC lehúzót is. Bár otthon csak pottyantós van? De azért van más hiba is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.