Fél éve magyar rendszámú autókat rongáltak meg és felgyújtották a magyar szervezet irodáját, Szijjártó akkor azonnal reagált. Most meghalt egy ember.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@durbincs: Mi a retkes kibaszott kurva román anyádat szórakozol te fasszopó geci! miért nem takarodsz már a retkes cigány anyádba te geci! A román cigány anyádat baszogasd!!! Avval szorakozz te szarzsák!!!
Veleda
Mégis itthonról mi a fészkes fenét kellene csinálni, hogy az ukrajnai cigányokat ne érje rasszista támadás? Küldjük ki a TEK-et, vagy adjunk nekik éjszakai őrséget? Ez Ukrajna belügye, lépjenek!
dr. prédikátor
@durbincs: A kurva romám cigány anyádat baszd teherbe te buzi köcsög Az apád faszát is leszophatod szemét tetű Utána meg anyádból szopd ki a meleg szart.Mondtam már hogy a román cigány retkes kurva anyáddal szórakozz!te barom idegbeteg tetű!!! Takarodj már a picsába!!!
picike1
@durbincs: értelmetlenül irsz mire jó ki érti ,meg?
picike1
@durbincs: édesanyád iqujával foglalkozzál ilyen behatóan te takony !!
picike1
@durbincs: kinyirlak meglátod unlak te kis szarosseggü !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.