Weisz Fanni modelliskolája ellen többen feljelentést is tettek. 

A Borsnak nyilatkozó sértett, Mária, arról mesélt, hogy milyen negatív tapasztalatai voltak a siket modell iskolájával, amiért végül arra kényszerült, hogy feljelentést tegyen.

A nő szintén halláskárosult kislányát szerette volna modellkedni taníttatni, ezért fordult Weisz Fannihoz.

A pénzügyekkel Fanni párja Péter, és egy barátja, Ádám foglalkoztak, ők tettek ajánlatot a hozzájuk forduló Máriának és kislányának is.

„A meghallgatás után különlegesen tehetségesnek tartották Kittit, és csupán 250 ezer forintba került volna a képzés, ha helyben kifizetünk ötvenet. A hirdetésben nem szerepelt, hogy a helyszínen öt­ven­ezer forintot le kell tenni foglalóként, nálam csupán tízezer volt. Péterék elvonultak, és megbeszélték, hogy hagyjam ott a pénzt, hétfőre pedig utaljak negyvenezer forintot”  – nyilatkozta a nő.

A nő szerint

a két férfi teljesen kihagyta az üzleti dolgokból Fannit, aki egyébként a rövid találkozó alkalmával nagyon kedvesnek bizonyult.

Weisz Fanni a Borsnak azt válaszolta, ő nem érintett a számlázási ügyekben, így nem tud erről nyilatkozni.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Weisz Fanni

(Bors)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Feltételezem, hogy nem nehéz megvezetni ezt a lányt, mivel nem hallja, hogy mit beszélnek mellette, írott anyagot meg nem dugnak az orra alá.
Ha minden bejön ennek a bájgúnárnak (aki korban akár az apja is lehetne Fanninak), igen komoly hozományt tesz zsebre.
Gyorsan meg kell házasodniuk, mert onnantól a vagyon közös, és a feleség nem köteles vallani a férj ellen.

Az édesanyának van oka aggodalomra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@papa.49: Ez jó kérdés mert ha nem a Fanni akkor hiába jelentette fel.
Eladott Ország
Ravasz kis rüfke ez a Fannika. Ártatlanul néz, közben modellkarriert ígér szerencsétlen lányoknak. Ötvenezerért mutat nekik pár lépést, eszem a nagylelkű kis szívét. Közben még őt sajnálgatják, mert hogy a fiúkája kihasználja szegény ártatlant. No hát süket a csaj, de attól még ugyanúgy egy pénzéhes, kapzsi kis szemét, mint bármelyik másik. Az anyukák meg gondolkodjanak már a tinilányaik helyett, ez a századik senki hogyan faragna világhírű modellt a gyerekeikből, mikor ő maga semmire sem vitte?! Csak a nevét adta hozzá, ugye, anyuka nem véletlenül vitte speciálisabb helyre a lányát. Ezzel védekezett Zalatnay Sarolta meg védekezik Növényi Norbert is, mégsem jött be nekik.
Szeparepa2
Én is tervezem a kereset beadását ellene, diszkrimináció vádjával. Mert velem még nem kefélt... :D
Commenter
@papa.49: gombamód nőttek, nőnek ki a földből a modelliskolák lassan minden modell nyit legalább kettőt. Most már a siket modellek is. Még mindig sokan bedőlnek ennek a celeb dumának ígéretnek hogy xyz ilyen vagy olyan gyorstalpalójának elvégzésével akár még világkarrier! is várhat a szerencsés jelentkezőre. Hát nincs új Claudia Schiffer, Cindy Crawford és még sorolhatnék pár szupermodellt. Tőlük az itthoni celeb modelliskolák reménységei elég messze vannak, majd ha mondjuk az ELITE modellügynökség ajánl szerződést bármelyiknek is, akkor majd talán elhiszem.
JAJMÁR
Nem értem, hogy miért tett feljelentést? Nem kapott nyugtát, vagy mert nem lett hìresmodell a kislányból? vagy...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok