Összehasonlították az áldozat testén talált nyomokat a soroksári gyilkosság gyanújába keveredett, már elhunyt férfi DNS-ével.

Nem egyezik annak a férfinek a DNS-e az áldozat testén talált anyagmaradványokkal, akiről a volt élettársa a rendőrségnek azt vallotta, hogy ő lehet a Soroksár külterületén öt éve megölt nő, Gy. Krisztina gyilkosa – értesült a PestiSrácok.hu. A rendőrség a férfi korábbi munkatársait is ellenőrizte, ám a portál szerint az eredmény esetükben is negatív lett.

Váratlan fordulat a soroksári gyilkosság ügyében

Gy. Krisztina volt férjét, Kardos Lajost a közelmúltban megkereste egy számára ismeretlen nő, aki biztos volt benne, volt élettársa, N. ölte meg Gy. Krisztinát.

A rendkívül agresszív embernek leírt volt élettárs a gyilkosság idején közvetlenül Krisztina szokásos futóútvonala mellett dolgozott házszigetelő munkásként. A nő szerint a szakításuk után azzal fenyegette őt, hogy megöli. Kardos szerint az

asszony azt állította, akkor döbbent rá, hogy volt párja lehetett a gyilkos, amikor minden cikket elolvasott a gyilkosságról.

A rendőrség vizsgálta az asszony vallomásában elmondottakat, az igazságügyi szakértők pedig DNS-azonosítást végeztek: a férfi édesanyjától rögzített DNS-hordozó anyagból kinyert DNS-t hasonlítottak össze az áldozat testéről rögzített, középkorú férfitól származó anyagmaradvánnyal. A PestiSrácok.hu szerint a DNS-azonosítás negatív lett, így szinte biztosra vehető, nem a nő volt élettársa gyilkolta meg Gy. Krisztinát.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(PestiSrácok)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Szerintem a nő csak próbálkozott a jutalomért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Zeta: Megvárta amíg meghal a férj, addig eszébe sem jutott :)
Zeta
@Dr plágium: így mindjárt kerek a világ
vacsi
@Dr plágium: Szerintem is! Nem veszít semmit, mert a férfi már meghalt.
Kopacsi bacsi
@vacsi: Szerintem a rokonai élnek! azoktól gondolom nem sok jót várhat!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok