A kormányt és az ellenzéket is bírálta a HVG-nek adott interjúban a közgazdász parlamenti képviselő. A Stop Soros, a közigazgatási bíróság, a bevándorlási különadó elfogadása és a szabadságjogok szigorítása után olyan szomorú helyzetbe került Magyarország, aminél még a hetvenes-nyolcvanas években szocializmusa is jobb volt – mondta Mellár Tamás. A Pécsi Egyetem tanára egyéni körzetben aratott győzelmével lett országgyűlési képviselő, ennek ellenére nem bízik abban a modellben, hogy a demokratikus ellenzéki pártok egy ismert független jelöltet támogatnak. Mint fogalmazott, ez legfeljebb néhány helyen működik, az ő sikerében is közrejátszott, hogy Pécs nagyon rosszul teljesített, viszonylag gyenge fideszes ellenfele volt és a körzete inkább városias.„Félve mondom, mert nem akarom tovább rontani az ellenzék megítélését, de nem tett meg mindent a győzelemért, nem végezte el a munkáját” - mondta, és hozzátette: a jövő évi európai parlamenti választásokon sem remél pozitív változást.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Bizony nem volt ekkora eltérés az emberek között. Nem kellett a kilakoltatásoktól félni. Magyar tulajdonú gyárak voltak nem pedig külföldi tőkések élősködtek rajtunk. Magyarán a rendszerváltással eladták az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.