Az MTA szerint nem a kormánynak üzentek azzal, mikor arról posztoltak, utoljára Rákosi alatt fenyegette őket a megszűnés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Nekem ebből az jön le,hogy az MTA-nak még van humora.Sajnos,vagy szerencsére ezt a kormány lakájai nem értik.
advocat
Láthatjuk. Egyesek még azt sem értik, amit érteni illene. Az MTA nem tehet mást. Ők még úriemberek. De a többség érti. Aki meg nem, hát az ügyeljen nyelve megfelelő barnaságára. Mert az még és egyenlőre jövedelmezőbb.
Edmond Dantes
Milyen ország az,milyen a politikai kultúrája,ahol a liberális jelzőt mindenféle ostoba, büdös szájú alak szitokszóként használja?Ekkora barmot már régen láttam,Persze amilyen híg agyú,nála a liberális az nem más,mint a zsidó,buzi...stb SZDSZ.Legalább a szótárban nézné meg a marha a jelentését,ha már a nyugat európai vagy a magyar politikai múlt,a reformkor jeles liberálisait nem ismeri.Használ a barom rendszeresen egy jelzőt,de segge sincs arról,hogy mit jelent.Ha tudná,ha egyáltalán megértené,akkor megdöbbenne.Persze a párttitkár családban nevelkedett volt KISZ titkár,a nemzetvezető "liberális" múltja az nyilván qrvára tetszik neki,vagy arról kussol,mert nem is tud róla a marhája.Mert az is volt neki és még lesz is sok,sok izmus,amit majd bead a seggnyaló barmainak.Főleg ennek a homályökörnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.