Szabadnapos szülésznő élesztett újra egy 11 éves fiút.

Az RTL Klub Híradója szerint egy 11 éves kisfiú kishíján megfulladt Debrecen egyik strandján, miután megcsúszott a medence szélén, beütötte a fejét és eszméletlen állapotban a vízbe csúszott. 

Majdnem tragédia lett a fürdőzésből Debrecenben

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A fiút a fürdőzők vették észre és mentették ki a medencéből, és egy szabadnapos szülésznő kezdte meg az újraélesztését – az úszómester csak eztán érkezett.

Fürdőző élesztett újra egy 11 éves kisfiút

Az egyik debreceni strandon a gyerek megcsúszott a medence szélén, beverte a fejét és a vízbe esett. Eszméletlenül lebegett a felszínen, amikor a strandolók kihúzták. Egyikük egy szabadnapos nőgyógyász, ő élesztette újra, majd a mentők kórházba vitték. Az RTL Híradó úgy tudja a gyermek felnőtt felügyelet nélkül, egy 16 éves lánnyal volt a strandon.

A gyerek állapotát a mentők kiérkezéséig stabilizálták, majd kórházba szállították, jelenleg is ott ápolják. 

Az RTL Klub kereste a fürdő vezetőségét, mert úgy tudni, a fiú egy 16 éves lánnyal, vagyis felnőtt kísérő nélkül érkezett a strandra – a strand vezetősége azonban nem válaszolt a tévécsatornának.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kristaal
Szegény kisfiú. Remélem, nem lett maradandó károsodása. Annak idején mi szomszéd gyerekek a társasházból felnőtt kíséret nélkül mentünk a nagyon közeli városi strandra. A legidősebb sem volt még 16 éves, a kisebbek még 10 sem. Volt nagy, mélyvízű medence is. Mégis nem történt borzasztó baleset. Azok a régi szép idők, más világ volt. Viszont az új aquaparkban már volt súlyos baleset, ma már nem az a világ van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.