Az ELTE és a CEU az érintett.

A hvg.hu cikke szerint a hét elején az egyetemek alig egy napot kaptak, hogy véleményezzenek egy módosító indítványt (melyet az emberi erőforrások és az igazságügyi minisztériumok dolgoztak ki), melynek egyik pontja azt mondja ki, hogy a jövőben nem indulhatnak képzések társadalmi nemek tanulmánya szakokon, azaz a genderszakokon.

Betiltja a genderszakokat a kormány

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0

A lap úgy értesült, a genderszakot tiltó részhez semmilyen indoklást sem fűzött a két tárca, hogy miért is kell megtiltani. 

Ilyen jellegű magyar nyelvű képzést az ELTE és a CEU indított, az ELTÉ-n még idén is vettek föl a szakra hallgatókat. Ők még végigvihetik a képzést, de jövőre már nem lehet fölvenni oda új embereket.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezek nem normálisak!! Milyen alapon avatkonak be egy egyetem oktatási stratégiájába??? A betiltott szakok helyett, majd a Felházat oktatják vajon? Degenerált emberek vannak mind az emberi erőforrások mind az igazságügyi minisztériumban!!!? Pontosan nekik kéne ezen szakokat elvégezni!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: A többi országokban miért nem tiltják be? Miért pont a fidesz bűnbanda orrát bassza csak?
Csizmás Kond
@Eladott Ország: most akkor téged a többi ország érdekel vagy mi a helyzet ?...pl ámerikában van halálbüntetés, most akkor itt is kötelezően kéne legyen ?
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Nagyon rákkantak a fidióták a genderszakra keresztényileg, közben meg invitálják a Notre Dame katolikus egyetemet, ahol katolikus létére szintén fut gender tanulmány. Semmilyenzsóti közölte, hogy a munkaelrőpiacnak nincs szüksége gender tanulmányokra.Vajh, hány sumérológusra lehet szükség? Nagyjából hasonló az érvelés, mint mikor Pokorni szólalt fel a balneológus képzés ellen, mondván nincs is tengerünk.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1b/CAPITAL_PUNISHMENT_US_STATES.png/400px-CAPITAL_PUNISHMENT_US_STATES.png
(kék színnel jelölt államokban halálbüntetés nem szabható ki)
egyébként az érvelésed sántít, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen fideszes idióta vagy
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...ha már előhoztad...sumerologusra tényleg lenne szükség mert azokban a régi írásokban hamarább megfejtenék a gender szerepeket mint a sorosféle egyetemeken.
...és bárki vagyok még nem süllyedtem arra a szintre, hogy valakit csak úgy ledorongoljak mert nem tudom rábeszélni a saját hülyeségeimre...ugyanis a te érvelésed nem sántít hanem még járni sem tud, csak vonszolod mint egy zsák krumplit, és nagyképűen hadoválsz...
Az ilyen fórumokon nem más mivoltával kell foglalkozni hanem a témával, de aki ahhoz buta az mindenbe belekezd.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...egyébként egy disznótól nem is lehet mást elvárni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.