A szombathelyi kórházban meghalt az a nő, akit férjével és lányával együtt múlt pénteken villám sújtott a gyenesdiási strandon – közölte a Vas Népe online kiadása pénteken.

Meghalt az a nő, akit villám sújtott Gyenesdiáson

Fotó: MTI

A lap információja szerint egy celldömölki családot ért közvetlenül villámcsapás.

Két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni, az anyát, aki a legsúlyosabb állapotban volt, mentőhelikopterrel a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vitték, de a napokban belehalt sérüléseibe.

Az eset múlt pénteken történt Gyenesdiáson, ahol a hirtelen kitörő viharban egy fa alatt álló emberekbe csapott a villám. A három, közvetlenül villámsújtotta emberen kívül egy negyedik sérült is kórházba került, a fiatal német nő elesett és emiatt szenvedett könnyebb sérüléseket, másnap azonban elhagyhatta a Keszthelyi Kórházat.

Ugyancsak még a múlt hét végén hazatérhetett a celldömölki család lánya, aki a villámcsapástól könnyebb sérüléseket szenvedett. Édesapját – akit a helyszínen újra kellett éleszteni – Keszthelyről Zalaegerszegre, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház kardiológiai osztályára szállították a hét végén, de az MTI értesülése szerint azóta ő is hazamehetett.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Szerintem pedig teljesen mindegy, hogy volt-e figyelmeztetés vagy sem, mert sokak úgy vannak ezzel, hogy mit szólnak bele mindenbe. Hiszen látható, hogy hét ágra süt a nap, vihar sehol.
Ha meg kész a baj, akkor mindenki hibás rajtuk kívül.
Pálinkás Pál
@görbetükör: Ha meg tudták..akkor igazi Darwin díjasaok!!!
"Biztos tudták, hogy fa alá nem jó állni viharban, mégis kioktattad." idézet tőled papának...Te minden cikk alatt hozod a szinted!!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: - értsd már meg, ha dörög, villámlik, zuhog, nem állnak fa alá. De a SEMMIBŐL JÖTT! Gyorsan csapott le a vihar, előjel nélkül és futott, ki merre látott.
Nem mondom még egyszer, majd te hasonló esetben jobban fogsz cselekedni.
Vagy nem...
Pálinkás Pál
@görbetükör: Véletlenül nem lehet fa alá futni!!!Alap..ha nyílt területen vagy ,és villámlik,lefeküdni a földre.../pl egy mező/...és tojni arra hogy megázol,kisebb baj mint ha a villám csap meg!!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: lassan írom, hogy megértsd. Nem esett, nem villámlott, sütött a nap és a semmiből jött a villám.
Befejeztem.
Pálinkás Pál
Ha nem esett,nem villámlott,akkor minek menekültek a fa alá??? Úgy látom a logika nem erősséged!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.