Újabb járhatatlan utcával bővült a budapesti akadályverseny. Minden kedves indulónak azt ajánljuk, hogy pénteken kerülje a környéket, mert suttyomban, minden előzetes értesítés nélkül aszfaltozni kezdtek Budapest VII. kerületében, a Dob utcában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro57
A liberál fasiszták már mondják a mantrát...
tudode
Tárgyilagosan!
.
Jól kinéztünk volna a vh után, a ROMHALMAZZÁ lett Budapesten, ha az akkori kormányzat, és a lakosság nem kezdte volnael az újjáépítést!

Azzal együtt, hogy KIÁBRÁNDULTAM egy életre ebből a "felcsúti gyerek"-ből, amikor örökségűl hagyta a Nemzeti Szinház obeliszkjét, a Deák téren a gödrét riherongy kormányhatározattal, hasonlóan az M4-es metró építésének felfüggesztéséhez!
tudode
@tudode:
.
Azzal a megjegyzéssel, hogy ELISMERÉS ILLETI az aszfaltozást, és egyéb SZABADBAN végezhető munkát végzőket ebben a TEST HŐMÉRSÉKLETHEZ hasonló forróságban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.