A Népszava szúrta ki a police.hu-n, hogy a Készenléti Rendőrség 5,59 millió forintért rendelte meg 50 huszárcsákó elkészítését, a vélhetően protokollcélokra szánt csákókért pedig darabonként 119 ezer forintot fizetnek a munkát vállaló Tiara Ruházati Bt.-nek. A lap megjegyzi ugyanakkor, hogy nem biztos, hogy túlárazásról van szó. Páli Csaba, a Fehérvári Huszárok Egyesületének egyik vezetője például azt mondta, hogy egy díszítőelemekkel teli tábornoki csákóért akár 170 ezer forintot is elkérhetnek. A Népszava megkereste a rendőrséget, hogy megtudja, miért kellettek a huszárcsákók, és azok miért kerültek ennyibe, de egyelőre nem kaptak választ.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Tudják a fijjuk mi hiányzik legjobban az alattvalók jó közérzetéhez, de még egy hintaló is kell a csákóhoz, és jöhet a felvonulás Tusványoson..
namihami
Ami kell, arra van pénz. Ekkora költekezés majd azzal fog járni, hogy a 120ezres csákó mellett már csak pálcalovakra fog telni.
Clavigo
Vazzzzzzze..."apááám",,, !!! :))) DDD))))) ...és ez a Kretén ( orbánelvtárs),, és az Opni bezárása után összegyüjtött idiótái kaptak 2 / 3-ot ? :)))))))))))))))DDDDDD :)))))) Gondolom a kilakoltatásokkor ,,és természetesen közúti ellenőrzésekkor fogják használni ezt a nélkülözhetetlen kelléket.. :)DDDD :) Esetleg a TEK-esek fognak ebben a csákóban nyomulni ??
RonaGyuri
majd pont az ellátásukra fogják költeni, s elhíznak! =))
nezelodo
Tudják a fijjuk mi hiányzik legjobban az alattvalók jó közérzetéhez, de még egy hintaló is kell a csákóhoz, és jöhet a felvonulás Tusványoson..
solidedge
Nekem is sikerült eladnom egyszer egy korcs kóbor kutyát 1 millióért. Nem pénzt kaptam, hanem két 500 ezret érő gírhes macskát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.