Egy tollvonással eltörölhető egy akkreditált képzés Magyarországon, a társadalmi nemek tanulmánya szaknál az ok a korábbi nyilatkozatok alapján egyértelműnek tűnik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez még csak a kezdet; akadémia, egyetemek, kutúrkampf, etc.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Nem elég, hogy mindent kisajátítottak, nem elég, hogy folyamatosan szembeállítják a saját penészes dogmáikat minden mással és mindenki mással, de üldözik is a másként gondolkodókat. Pedig a normalitás része lenne, hogy aki gender szakon akar tanulni az ELTE-n az ott tanulhasson, aki meg családtudományilag akar okosodni a Corvinuson, annak meg arra legyen lehetősége úgy, hogy ebbe senki ne ugathasson bele. De nem, nem ez van, hanem gennyes és alantas politikai célokból, politikai utasításra ütnek össze szakokat, vonulnak be az oktatási intézményekbe, avatkoznak bele közvetlenül az oktatásba és kényszerítik rá ideológiájukat a felnövekvő generációkra. Van még lejjebb? Attól van lejjebb, hogy a kormány politikáját oktatják tetszőleges egyetemen? Észbe kellene kapni, pedig már tegnap is késő lett volna.
Eladott Ország
Az a lánctalpas, szektás, beteg elmélet, amivel a Kövér-Semjén-Orbán-félék lassan már fogat is mosnak, nem csak a szájukra veszik, a keresztény és nemzeti identitás üres klisérendszerének mantrázása valami mindennél ordasabb terv előszobája. A gender-elmélet (mint létező tudomány) pofátlan félremagyarázása, az orosz propagandába csomagolt riogatások valami nagyon ocsmánynak ágyaznak meg, és mire észbekapnak a hívek – hogy is mondjam csak keresztényül? – harangoztak. Azt hiszem, ha Európának van identitása, annak kizárólag a demokratikus jogállamhoz, a vallásszabadsághoz, az állam és egyház szétválasztásához lehet köze. Meg a jóléthez, fejlődéshez, szolidaritáshoz, minden egyes európai polgár szabadságjogainak elismeréséhez. Vallásra, bőrszínre, nemre, életkorra, szexuális irányultságra és egyéb jellemzőkre való tekintet nélkül. Ehhez a Semjén-féle deviáns, megélhetési népbutítókat sürgősen felelősségre kell vonni. Különben megnézhetjük, mi lesz az örök Magyarországból az unió után. Egy KDNP-s fogalmatlan pártkatona szerint Harvard, Yale, Sorbonne, Cambridge, Oxford (hogy csak a legnagyobbakat említsem) elmehet a búbánatos devianciájával és a félrecsúszott, kreált zagyvaságaival a büdös francba, de ezeken a névtelen egyetemeken – alig eltérő elnevezés alatt – komplett szakok működnek, és jól működnek. Sehol, egyetlen kormány sem indított háborút Soros György patás ördögre és a kereszténységre hivatkozva tanszékek és egyetemek ellen azért, amiért a suttyó, műveletlen, tanulatlan, középkor iránti nosztalgiában élő magyar kormánypártok. Akik politikai tőkét próbálnak kovácsolni abból, hogy semmihez nem értenek, és ami a Bibiliában nincs leírva, az nincs is alapon üldözik a tudást, a tudományosságot. Azt a részét mindenképpen, amelyik egydimenziós világnézetüket nem igazolja.

Minden egyes nyilatkozatukból süt, hogy fogalmuk nincs, miről beszélnek, de keltik a hangulatot, hazudnak és fröcsögnek értelmetlenül szanaszét. Mondanám, hogy ha vették volna a fáradságot, és...
Nessy
Mit is mond a "tudós" a falanszter színben?
"Hiúságból mindenki önmagát tekinti látkörében a középnek!"
Palkovics, mint az oktatás élet,halál ura, átveszi a"tudós " szerepét:
"E gyermeket orvosnak kell tanítani,ebből pásztor lesz."
Csak ő nem a fejforma, hanem a hatalom iránti hűség alapján dönt.
Még pár év, és Platon itt is borsóra lesz térdepeltetve!
tudode
Az csak ebben a ki tudja milyen módon győzteSS Orbanisztánban fordulhat elő az, hogy a csuti nem csak a KORMÁNYT buzerálja, hanem elfoglalta a PÁRTKATONA pecás, vízvédő államfő BÁRSONYSZÉKÉT is, miközben az ÁLTALA kinevezett KORMÁNYFŐ bort iszik, és VIZET PRÉDIKÁLHAT helyette, miközben KINEVEZETTJE teleokádja HELYETTE, akinek KI KELLENE fejeznie.és tenni a NEMZET EGYSÉGÉÉRT!!!
.
------Környezetszennyezés Áder János környezetvédelmi kampányában
index.hu/belfold/2015/09/30/kornyezetszennyezo_ader_janos_kornyezetvedelmi_kampanya/
.
Tehát ebben a SZEKTÁBAN nincs se alá-, se FÖLÉRENDELTSÉG, csak pártfegyelem, és aki NEM VISELKEDIK fityiszes módon "tisztességesen", azt a RÉPÁJUKKAL kilövik, halálbüntetés híján!
.
FélelmeteSS helyzet a XXI. században!
.
Nessy
@Peller Anikó: lehet, hogy némely "nagy tudású" NER társnak ez jutna eszébe. :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.