A 70-es években kezdett elterjedni a gendertudomány, illetve annak oktatása a világon, Magyarországon pedig már 1989 előtt megjelent. Vannak azonban európai országok, ahol ma sem fogadják el, és van, ahonnan elkergették a gender szakot. Putyin Oroszországában a genderközpontokat a feminológiai központokká alakították át, itt a nők reprodukciós felelősségével és munkavállalásával foglalkoznak. Felkészül Magyarország? Cikkünk elkészültét nevük elhallgatását kérő szakértők segítették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A gender tudomány laikusan megítélve hasonló lehet a VILÁGEGYETEM, és az EMBERI AGY kutatásához.
.
Persze a csutinak bögyében vannak a NÁLA KLASSZIKUSABBAN, tisztességesebben vezető női politikusok, mint pl. Margaret Techer, Angela Merkel, Theresa May, akiktől kap hideget, meleget, mert annyi EMBERI ÉRZÉS, SZOLIDARITÁS nincs az elszemtelenedett "falusi gyermekünkben", mint egy hangyában, sőt annyi feketepontot szerzett be az országa, és az EU ellen Sorostól napjainkig, ha több ÉLETE LENNE már azzal sem lenne képeSS vezekelni.
.
Emlékezzünk csak, amikor NARANCSOS BUKTÁJA volt, és ájtatoskodott 2005 adventjén, mit is mondott Seress v milyen püspök:
.
HAMIS AZ EMBER ADDIG, AMÍG MOZOG!!!
.
www.youtube.com/watch?v=xQ1MpwxqzBM&t=536s
.
Gyanús volt már úgy Balog tiszteletes, mint a HATALOM-, és PÉNZÉHES csuti, amikor ÁJTATÓS MANÓKÉNT játszotta az eszét. A VALÓVILÁGBAN bizonyított annak ellenére, hogy magának vindikálva azt "is", hogy becsuktuk az ajtót
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Aztán BEBIZONYÍTOTTA, hogy ki is a PÉLDAKÉPE, akihez jár NÉPNYOMORÍTÁST tanulni, elég sűrű randevúval!!!
tudode
@tudode: .
Elnézést nem Seres, Balázs Béla püspök úr mondta ennek a TÉVELYGŐ BARINAK valami ilyesmit, hogy
.
HAMIS AZ EMBER ADDIG, AMÍG MOZOG!!!
.
Hogy MOZOG, túl mozog a 6 személyes röpcsijével, hozzá hasonló barátokat szerezni
.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--wZ1wQvdE--/6yjfFLV9QpZRIRAOs.jpeg
.
Még van AKI NEM FUTOTT be a csövébe!
Nessy
Feminológiai központ! Nők reprodukciós felelőssége!
Hú, de ismerős! " Asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség!"
Mikor vezetik be a több nejűséget?
Nálunk azt hiszem Novák Katalin megfelelő igazgató lenne egy ilyen "központban"! Esetleg Semjénnel együtt!
menekült
Azok, akik a gender tudományt támadják, azt az ostobaságot állítják, mintha a gender tudomány azt kutatná, hogy lehetne egyneművé, pláne homoszexuálissá tenni az emberiséget. Ennek legostobább szószólója Magyarországon Puzsér Róbert, aki nem egyszer bizonyította mérhetetlen butaságát a témában. A kormány meg kapva kapott az alkalmon, hogy újabb ellenséget kiáltson, ezzel a kormány is bebizonyította mérhetetlen ostobaságát. Kitilthatja a gender szakokat az oktatásból, a kutatásból, saját céljainak megfelelő mederbe szoríthatja az MTA-t, de az egyik legalapvetőbb emberi tulajdonságot, a kíváncsiságot nem irthatja ki a magyarokból, azt, hogy az ember állandóan válaszokat keres a miértekre és a hogyanokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.