A MASZSZ szerint az államfő legfeljebb formálisan élt azzal a jogával, amely szerint az elfogadott törvényekkel szemben kifogást emelhet. Áder János hivatala arról tájékoztatta a Magyar Szakszervezeti Szövetséget (MASZSZ), hogy az államfő az adótörvények módosításáról szóló törvénycsomagot „valamennyi szempontot mérlegelve” írta alá.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hol érdekli őt a plebs problémája? Ő hálás az újrázásért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Nessy: a kutak azok érdeklik, meg a halak!
tudode
Mit tehet egy PÁRTKATONA annak a spécien született törvényeivel, aki KINEVEZTE kegyelemből, és hol az ÁLLAMFŐ, hol a MINISZTERELNÖK, hol a PÁRTKATONA sapkáját viseli, felváltva, mert ŐFÉLESÉGE abban a kegyelemben részesült Istentől, hogy MINDENRE HATÓ lett, oszt' majd ha ELJÖN az ideje, az ÚR bocsánatáért esedezhet, amelyet már 2005 adventjén BEHARANGOZOTT fatornyos faluja imaházában, az AKADÉMIÁJA születésekor, ős ŐFELSÉGE csak az ŐFELSÉGE Istenével tartozik elszámolni:
.
Minden szava egy patás ördög IMÁDSÁGA:
.
https://www.youtube.com/watch?v=xQ1MpwxqzBM&t...
.
Jól bevásátunk ezökkel!
.
nevemnick
Mikor volt a megnyilvánulásaiban köszönet? Soha.
Kenetteljes erőtlenség a jellemzője.
egyvandor
Gorbánék átalakították a cafetériát közpénzek célzott osztogatására. Ma már felelős vállakozás nem veszi igénybe. Gazdasági egység szempontjából semmi haszna nincs belőle, legfeljebb személyesen annak aki magára vetítve többet tud kivenni a közösből. (mint amikor tíz ember pénzét lenyúlja egy valaki)
egyvandor
@nevemnick: Pártállami káder gyerek. Mit lehet ezektől várni.
Sámannus
Legalább olyan jó lelkiismerettel alszik most is mint amikor horkolással védte a nemzetet a seregben. Amikor állítólag meccset nézett szolgálat előtt, és ezzel mentette ki magát. Akkor is MINDENT "figyelembe vett" amikor horpasztrott egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.