Orbán Viktor háza előtt is ott virít a Kétfarkú jelöltjének plakátja, aki örül, ha annyi szavazatot kap, ahány támogatói aláírást kapott. A Kutya Párt a Fidesz módszerével vágott vissza, talált egy majdnem ugyanolyan nevű jelöltet. A trükk csaknem bejött, de a megtévesztés nem lesz tökéletes. Videós riport Felcsútról, ahol vasárnap választják meg a bokros üzleti teendőire hivatkozva lemondott polgármester, a sok-sokmilliárdos Mészáros Lőrinc utódját. Akit biztosan Mészárosnak fognak hívni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mer-ÉSZ az aki a FEL IS ÚT, + LE IS ÚT egész a másvilágig nem is AKÁRKI fatornyos falujában viccelődésre ADNI a "fejét"
.
Miért is:
.
-- volt ebben a mini pini FALUCSKÁBAN karaktergyilkolás áldozata, nem is szólva
.
-- a felcsúti JUHÁSZ krimibe illő VÉGITÉLETÉIG, amely még mindig nem VILÁGOS, hogy a HÁTÁN cipelt létra nem SÉRÜLT MEG, de a tulajdonosa a választási előtti nap MÁR alúlról SZAGOLHATTA az ibolyát!
nezelodo
Nem is értem, hogy ilyen mérhetetlen felcsúti jólét mellett senki sem tud mosolyogni! Vagy önkormányzati NER rendeletben tiltották meg a falu apraja nagyjának?
Pálinkás Pál
Hát nem tudom...szetintem a kutyák cseppet sem humorosak,inkább ripacsok a javából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.