A Neoton egykori tagja végső elkeseredésében július elején kért segítséget a nyilvánosságtól. Miután svájci frankos hitele miatt adósságcsapdába került, az a veszély fenyegette, hogy még abban a hónapban elárverezik a házát a feje fölül.

Hosszas tárgyalások és kérelmek sorozata után Pál Éva haladékot kapott. Azóta is folyamatosan árulja otthonát, és volt egy terve is, hogy maradhasson.

„Annak örülnék, ha a telket ketté lehetne osztani, és így csak a felét kellene eladnom, a másik felében ott maradhatnék én. Erre sok az érdeklődő is, rengetegen jelentkeztek be, de félő, hogy nem lesz az egészből semmi”

– mondta a Blikknek Pál Éva.

„Egyelőre várakozó állásponton vagyok, körülbelül két hét múlva már biztosat tudok mondani. Feladni nem akarom, de nagyon nyugtalan vagyok, és ez az egészségemre is kihat.

Régóta pánikbeteg vagyok, 20 éve szedek rá gyógyszert, és a depressziómra is, ami most eléggé megerősödött”

–  tette hozzá.

„A fiammal közben folyamatosan nézzük a lakásokat, mert bármikor úgy alakulhat, hogy sajnos mennünk kell ” – mondta szomorúan az énekesnő.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Pál Éva

(Blikk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Micike
Ez a nagy hír most jutott el ide? Hetekkel ezelőtt már végigsírta az egész médiát, hogy nem tudja fizetni a devizahitelét az 1100nm-es telken álló 3 szobás, két fürdőszobás, Csepel legszebb helyén álló vityillójára, amelyben a két kutyájával lakik ( a fia nem él vele) és első menetben még 36 milláért árulta.
Azóta elment dolgozni a csepeli piacra, egy barátnője közértjében heti 2-3-szor 3-4 órát besegÍt minimálbérért, (lehet, hogy már bele is szakadt a munkába és kilépett?!) a bankkal is tárgyaltak, így már nemcsak a huszonezres nyugdíjából kell törlesztenie. Korábban eladta a jól menő gyógynövényboltját és 66 évesen fellépő ruhákat és új szemüveget vásárolt, vissza akart térni a színpadra, csak nincs igény rá, azt meg nem tudta. Jobb lett volna, ha a hitelét fizeti ki, erre a szemüvegre nem kellett volna annyit költeni, meg a ruhára sem, nem érte meg.
fekete
Kell a jo? Nem.Kell a rossz? Ha't akor itt van a nyugati rablo Demokraciatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.