Az Eurostat 2012-2016 közötti időszakra vonatkozó adatai szerint Magyarországon nem volt még ilyen kevés nélkülöző, és nincs még egy ország az unióban, ahol ilyen nagy mértékben csökkent volna a szegénység - erről beszélt Szalai Piroska munkaerőpiaci szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában. "Mi voltunk a legjobbak, mi tudtuk legjobban visszaszorítani a nélkülözők arányát" - értékelte Magyarország teljesítményét uniós összehasonlításban a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumának elnöke. A gazdasági helyzet romlása Magyarországon már a 2008-as világgazdasági válság előtt, 2006-tól érezhető volt, csökkent a foglalkoztatás és a reálbérek szintje, a munkanélküliség pedig nőtt. Ez a folyamat 2010-ben megállt és 2012-től elindult a bérek emelkedése - tette hozzá Szalai Piroska.

(Forrás: atv.hu, Északi által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
aki ezt a gátlástalan hazugságot beveszi az tényleg nincs magánál! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: Kis hazugság, nagy hazugság, statisztika, kormány propaganda.
Az Eurostat az innen küldött adatokból számol! Erről ennyit!
kisrigó
@Nessy: Ja, így már világos, hogy pártunk és kurmányunk küldi az adatokat! Először a hírforrást néztem, az volt az érzésem, hogy az adatok végéről lehagytak egy nullát, vagy a rossz értékeket elosztották kettővel, így megoldották "okosba". ( Hisz ezért kapják a nem kevés (köz)pénzt!)
CsipkeRózsa
És ezt felelős emberek a szemünkbe nézve el merik mondani.
dr. prédikátor
@CsipkeRózsa: Szégyen érzet nélkül mosolyogva tudnak hazudni a gecik!Ez a picsa se járt még Borsodba vagy Nógrád megyében!!!
cikicakk55
Ez a Piroska sötétebb mint a mesebeli,aki bedőlt a farkasnak. Látott ez a nő egyetlen egy Borsod megyei falut? Volt ez a nő a keleti határnál? Járt Csongrád megye déli részén? Esetleg Bács-Kiskun megyében? Persze Budapesten sem elsötétített autóval kéne járni,hanem tömegközlekedéssel és nem a Budai oldalon,hanem a Pestin. Nem testtőrök védelmének biztosítása mellett,hanem egyedül elsétálni a IX. kerület,Haller-Mester utca környékére. Az ilyen picsákat össze kéne fogdosni és elvinni egy borsodi faluba és rábízni az ott élő emberekre,hogy megmutassák neki a fene nagy jómódot amit elértek. Magyarország szégyene ez a nő,de a többi Fideszes is! Bele halnának,ha naponta csak annyit költhetnének,amennyit az emberek zöme havonta keres.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél