Az Eurostat 2012-2016 közötti időszakra vonatkozó adatai szerint Magyarországon nem volt még ilyen kevés nélkülöző, és nincs még egy ország az unióban, ahol ilyen nagy mértékben csökkent volna a szegénység - erről beszélt Szalai Piroska munkaerőpiaci szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában. "Mi voltunk a legjobbak, mi tudtuk legjobban visszaszorítani a nélkülözők arányát" - értékelte Magyarország teljesítményét uniós összehasonlításban a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumának elnöke. A gazdasági helyzet romlása Magyarországon már a 2008-as világgazdasági válság előtt, 2006-tól érezhető volt, csökkent a foglalkoztatás és a reálbérek szintje, a munkanélküliség pedig nőtt. Ez a folyamat 2010-ben megállt és 2012-től elindult a bérek emelkedése - tette hozzá Szalai Piroska.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mi vagyunk a legjobbak! Ennek az oka pedig, hogy az Eurostat is a KSH kozmetikázott adataival dolgozik, így ezek nem feltétlen fedik a valóságot. Ugyanis a korábban évtizedekig használt módszertant megváltoztatta a KSH, szerintük ugyanis az elavulttá vált. Ezzel szemben a valóság az, hogy a számok bizony évről évre emelkedtek, ez pedig nem tetszett a hatalomnak, így hát megoldották okosba. Megváltoztatták a küszöböt, így egy csomó ember, aki előtte még szegénynek számított, hirtelen kiesett a statisztikából. Egyik napról a másikra.
kolozsvaros.com/rovidek/mi-vagyunk-a-legjobbak/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
A nap kérdése!

Keres ön havi nettó 1000 eurót?

A nap válasza!

Ha nem,akkor ön nélkülöző!
papa.49
Ez a ,,SZAGÉRTŐ,, is a csutikretén seggét szagolgatja ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nusika
...csak azt nem értem :))) , hogy ha ennyit hazudnak, lopnak, csalnak, mert ez az igazság!!...akkor Kásler miniszter úr szerint(tízparancsolat) mindenki beteg , Ha betartod 90%- ban , minden jó lesz!! ...most már kézrátétellel is gyógyítanak, már orvos sem kell!!!
hvg.hu/gazdasag/20180923_Kasler_A_Tizparancsolat_majdnem_tokeletes_nepegeszsegugyi_program
Macskaszem
Talán van is ebben némi igazság, csak az a kérdés, mihez képest. Manapság ahol van valami összeszerelő üzem, mindenki kap munkát aki nem analfabéta, bár a bérek az emelkedés ellenére is az európai mezőny végén kullognak. Ahol viszont nincs ilyen üzem a környéken, ott tombol a szegénység, jobban mint valaha.
ágimami
Ez a mondat tetszik a legjobban!!!
"Magyarországon nem volt még ilyen kevés nélkülöző, és nincs még egy ország az unióban, ahol ilyen nagy mértékben csökkent volna a szegénység"

te "drága angyalom"!! Vedd nyakadba az országot a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumának elnökével együtt tájékozódjatok 1 kicsit (tudom lehetetlent kérek) akkor talán nem sülne ki ekkora baromság az értékelésből!!
Van ember ebben az országban, aki ezt elhiszi a kormánypárton kívűl? (Ha van, akkor van nagy baj!!!) :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.