És megszállt tudatról. A magyar kulturális önrendelkezési igény kinyilvánításának legnépesebb fórumának nevezte a Kurultáj - Magyar Törzsi Gyűlést az Országgyűlés elnöke a hagyományőrző rendezvényésorozatot köszöntő beszédében szombaton Bugacon, írja az MTI. Kollégánk 2014-ben így látta a rendezvényt.

(Forrás: index.hu, RonaGyuri által)

Nagyvilág - 2019. April 19., 17:33
Ezt még ki tudták menteni a Notre-dame-ból
Itthon - 2019. April 20., 08:30
Szökni akart a Teréz körúti robbantó

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
2rule-táj, avagy köteles elvtárs esete a kultúrával

újabb elrettentő példa arra, hogy mi is az a kultúra amit ártunk és qurmányunk annyira félt az egész világtól

Kurultáj, a Magyar Törzsi Gyűlés seregszemléje Bugacon. A T.Ház derék Házmestere osztja az észt. Az még csak a kezdet volt, hogy „A magyar kulturális önrendelkezési igény kinyilvánításának legnépesebb fórumának nevezte a Kurultáj - Magyar Törzsi Gyűlést az Országgyűlés elnöke”. Majd belelendült és megaszonta, hogy „2014 és 2018 között megerősítettük országunk gazdasági önrendelkezését, az előttünk álló időszakban pedig közösen meg fogjuk erősíteni a magyarság kulturális önrendelkezését is”!
Aztán - okadatolván, hogy az a kis lehűlés még nem jutott el a fejében lévő sötétséghez – oda lyukadt ki, hogy: „magyarok milliói elvárják, hogy az állam és a tudományosság adófizetők pénzéből működő intézményei ne gátolják, hanem segítsék a XXI. századi magyar kulturális önrendelkezést”

Hozzá kell tennem, hogy ez a figyelmeztetés az adófizetők pénzéből működő intézmények dolog még a tudományosság jelző nélkül is elképesztően pofátlan! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok