Bayer Zsolt ismert kormánypublicista a genderszakok betiltása kapcsán nyilvánult meg blogján, erre válaszolt igen csípősen Stumpf András, a nemrég bezáratott Heti Válasz főmunkatársa.

Mint ismert, a héten a kormány kvázi betiltotta a gender-szakokat Magyarországon (ez leginkább az ELTÉ-t és a CEU-t érinti, de inkább az első egyetemet), ennek kapcsán a hazai közélet bal és jobboldali része is megnyilvánult – bár nem úgy, ahogy az ember elsőre elképzelné.

Alaposan beolvastak Bayer Zsoltnak jobbról

Fotó, címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán

Bencsik Gábor jobboldali újságíró például az Echo TV-ben arról beszélt, hogy kvázi rendeletileg betiltani egy egyetemi szakot rendkívül káros dolog. De Stumpf András, a nemrég bezáratott Heti Válasz főmunkatársa is leírta gondolatait Facebook-oldalán a genderizmusról és a szerinte kormányzati bolseviki tempóról.

A liberálprogressz identitáspolitikáját, amely szerint el kellene fogadnom tényként, hogy egy ötvenes, kövér pasi húszéves slank nő, csak mert ő úgy "identifikál" , megmosolygom. Azt is, hogy százakárhány "társadalmi nem" (gender) létezik. Létezik, persze: amit elképzelünk, végül is létezik. "Nem bináris nemű" egyén. Ne már. Ezt tehát kiröhögöm. Megtehetem. Mert szabad vagyok. Az olyan bolsevik, szabadságellenes kormányokat meg, amelyek ideológiai alapon nyúlnak bele intézmények életébe – mélyen megvetem. Köpni kell. Mert már megint itt van a... Nem, nem a szerelem

- írta Stumpf.

Erre kapta föl fejét Bayer Zsolt kormánypublicista, aki a blogján egyrészt-másrésztezéssel vádolta Stumpfot, ami szerinte "taknyolás" és csak azt bizonyítja, hogy Stumpf nem szakadt el a "libsiktől".

Stumpf sem volt rest válaszolni, méghozzá néhol egész keményen fogalmazva tette helyre az ötös számú párttagkönyv birtokosát.

Kedves Zsolt!

Hagyjuk ezt a kollégázást! Egyrészt (!) azért, mert újságírói szerepfelfogásunk között mindig jelentős volt az eltérés (én régen sem, még idézetként sem írogattam indok-zsidókról, pedig akkoriban az volt divatos a „jobboldalon”, most meg nem dolgozom az izraeli titkosszolgálat nekem passzolt anyagaiból). Másrészt (!) azért hagyjuk ezt a kollégázást, Zsolt, mert pillanatnyilag nincs újság, ahova írjak – voltatok szívesek beszántani, ugyanis. (Ne gyere a piaccal, te is tudod, hogy hazugság. S szólok, neked, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosának: nyertetek. Egy klasszikus szerint ilyen esetekben megengedhetitek magatoknak az igazmondás luxusát. Jó lenne az is, de nekem elég, ha csak nem hazudtok.)

- olvasható a bejegyzés elején.

A teljes szöveget itt lehet elolvasni, érdemes.

Stumpf András

Egyrésztekről és másrésztekről – válasz Bayer Zsoltnak Kedves Zsolt! Hagyjuk ezt a kollégázást! Egyrészt (!) azért, mert újságírói szerepfelfogásunk között mindig jelentős volt az eltérés (én régen...

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ez közérthető és elegáns válasz volt. Maximálisan egyetértek Stumpf Andrással.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Nincs valami vadász ,hogy ezt az újságírói görényt leterítse?
Gerinc problémával küszködik nincs neki de nyelve megnőtt mint a hangyász sűnnek
justhpeter
Ez közérthető és elegáns válasz volt. Maximálisan egyetértek Stumpf Andrással.
furfang
Stumpf akkor volt jobboldali, amikor én balliberálius, azaz soha. Ő mindig egy liberális okoskodó firkász volt. Ennyi.A véleménye is.
wagabund
akkor most Bayer szégyenében elbujdokolt?...szar lehet neki.
Esze Tamás
Tán az Orbán záratta be a heti-választ? Miért kell a zsidó kártyát elővenni, ha nincs értelmes válaszlehetőség?
advocat
Kedves Fos elvtárs! Stump valahol újságíró. Nem az 5-ös párttagkönyvével jön elő, más érdeme nincs. És ne feledjük a Stumpfok másikának meg jelentős szerepe van abban - most még alkotmánybíró - hogy a Fidesz lett! Ne feledjük, az ő apósa az egykori belügyminiszter. Sokat tőle tudhatott meg a Fidesz. Mert azért annyira nem üldözték őket. Főleg 89-ben!
steve82
@Shikari: Megvolt a mai seggnyalás, biztos kapsz érte plusz jattot :)
cikicakk55
Bayer egy tetőtől talpig,velejéig romlott embernek nem nevezhető gerinctelen. Egy újságírónap függetlenül attól,hogy melyik oldalon áll,nem lehetne olyan mocskos szavakat használni,amit Ő használ. A primitívségét, a bunkósságát próbálja leplezni az útszéli stílusával. Egy gusztustalan féreg semmi más. Én egész biztos még újság közelébe sem engedném,nem,hogy cikket írjon vagy nyilatkozzon.
Sámannus
Ez már a szardobálás kéhemszépen!
Zsóti állj alá ez is a te mocskod.
Sámannus
Sajnos a gulyás elfogyott, akkor kezdődik az aprítás, amikor a mócsingokat kell eltakarítani.
Sámannus
@Szeparepa2: Az csak a bajuk, hogy dolgozni egyik sem szeret, és nem is tud. Lopás meg csak kevesek privilégiuma.
nevemnick
Te hülye magánvállalkozó tibi! Most hogy nem tudsz bodzát gyűjteni, menj és gyűjtsd a vasat, fémet, mert azzal pihentetnéd azt a nagy sz@ros nyelvedet.
SystemError
Soha nem kedveltem Stumpf-ot. Fideszes hazugság megmagyarázó embernek tartottam. Viszont kifejezetten okos ember, ezért is volt irrítáló számomra, hogy ezt a "szart" adja el az eszével.. Úgy látszik a fideszen belűl is elindult, ami eddig kivűl zajlott. Miszerint nem kellenek a gondolkodó, esetenként kritizáló elemek... Remélem a jobboldali értelmiség hamar felfogja, amit ő is, hogy a tiszavirág hatalom és népszerűség nem pozitív fejezet lesz a demokácia és jogállam hazai történelmében...Parádézhat Bayer és a többi érdemtelenűl odatett senkiházi, de csal egy rendszer kiszolgálói és most a jutamukat élvezik. Ettől még senkik..
csipetke
Ez a bayer ismét bebizonyította,hogy mekkora tapló,és a fidesznél ezért még lovagkeresztet is osztanak.Ez nevezi magát újságírónak?Egy újságírótól az ember szerintem joggal várja el,hogy sehol ne nyilatkozzon ilyen alpári,útszéli stílusban,ami elmegy akkor,ha a barátaival beszél,(bár kétlem,hogy az ilyen patkánynak lennének érdek-nélküli barátai).A gender-elméletnek meg esetleg utánanézhetne,mert baromságokat írt,és nemcsak arról szól,amit bayer összehablatyolt.Ez az ürge rendesen lejáratja a fideszt,de ez legyen az ő szoc.problémájuk.
csipetke
@advocat: 11:00 Te Stumpf Istvánra gondolsz,akiről szó van,az Stumpf András
Veleda
Bayer Zsolt egy bárdolatlan, nagy tahó. Amolyan kellés az Orbán valagán. Fontos, hogy ott legyen?
tudode
A galeri együtt úgy nyomják a sódert, mint az EGYETEMET VÉGZETT KOCSISOK sokk belőlük:
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
És nincs is kormány, csak VANNAK, ki tudja minek, kinek, meddig ÉLŐSKÖDNEK, JÓPOFÁSKOD-HATNAK, hetnek!
.
Mintha ELTÉRNÉNEK a normálistól, MIND-egyikük más SZEMSZÖGBŐL!
.
Atha
Masszív Fidesz szavazó voltam.
Elhittem a polgári Magyarország étoszának utópiáját. Mint később kiderült, a politikai terméket.
Egyszerűen azért, mert ezt hozom otthonról.
Egy polgári kisváros, értelmiségi közösségének tagjaként szívtam magamba a békés egymás mellett éléshez szükséges mindennapi szociális emúlziót.
A kétezres évek történései után, boldog, kipirult arccal hallgattam a míves szónoklatokat a galád ellenségről, aki meglopja a hazát, kilöveti a szemeket, elveszi a jövőnket, és mindenkit az út mellett hagy.
...
Aztán jött 2010.
Mind megnyugodtunk. Rendben lesz.
Majd szembe jött a valóság.
Sosem hittem volna, hogy az általam legkevésbé kedvelt újságíró, Tóta W. Árpád szavaival valaha egyet fogok érteni; "mondunk valamit, és az ellenkezőjét fogjuk csinálni"!
Ma már az van, hogy Lőrinc csak azért nem nyer szépségversenyt, mert nem indul rajta.
Ma már jobb híján megelégszem azzal, hogy nem zaklatnak, tesznek tönkre, lehetetlenítenek el, gáncsolnak semmivé.
De tartok tőle, hogy ez túl sok, amit várok a jövőtől.
A hatalom, sajnos természeténél fogva szélsőségesen paranoiás.
Van mit veszítenem. Gyermekeim vannak.
...
Az évek alatt sokat értem.
Nem zavar, ha másnak több van.
Megértettem, nincsen értelme felhalmozni. A semmiért.
Az élet nem arról szól melyik osztályon utazunk a földtől a földig, hanem sokkal inkább arról,akikkel együtt utazunk, azokkal hogyan jövünk ki.
Sokszor kapaszkodtam olyan dolgokba, amelyek semmiféle stabil támaszt nem adtak, de a társadalom egzisztenciális elvárásainak próbálva megfelelni, tévútra kerültem.
Ez legtöbbször nagyon drága volt. Szintén a semmiért.
Megértettem.
Az élet az elengedés művészete.
NIncsen bennem harag, gyűlölködés senki irányában.
Egyszerűen sajnálom rá az energiát.
Béke veletek!
SystemError
@durbincs: Te meg akadj fel a bayer pöcsére, ahogy szoktál takony kis IT patkány.
SystemError
@durbincs: Fogy már te kis bérköcsög. Te kinek nyomatod ezt a pedofil dumát. Szerinted ez bárkit befolyásol vagy érdekel ez bárkit? :) Az érdekelne itt sok embert, ha fog nélkül rohangálnál..
SystemError
@durbincs: Egy nap majd elmondhatod ezeket a szemembe te kis 888-as bérenc... Elmegyünk majd kettesbe nosztalgiázgatni ahoz a fàhoz..
Sámannus
Nem jobbról kell neki beolvasni, hanem Moszkvából, vagy a maffiából.. Itt már ezekbe a villám se tud beléjük csapni le vannak földelve az ántikrisztushoz..
SystemError
@durbincs: Képzeld azt mondták a játszótéren, hogy valami antiszociális, zsíroshajú nyomi IT-s jár ki mutogatni a 3cm-s pöcsét. Mindig el szokták verni, de igazából attól élvez be. Valami Durbincsnak hivják. Állítólag valami beszari kis pöcs, csak magában motyog egy furcsa retardált nyelven és csak akkor mer ugatni, amikor már nem látszik a távolban van netezik. Nagyon sajnálják, mert látszik rajta, hogy romániában mindenki megerőszakolta, de senki nem meri befogadni, mert nem szobatiszta. Így lett fideszes fasszopó bértroll, mert ott fizetnek csak ezért a hányadék jellemért!
SystemError
@durbincs: Ne vágólapról dolgozzál már te lusta zsíros, dagadt IT-s. Dolgozzál meg rendesen a bérkommentelő bérdért kis baszadék. Ja és elfelejtetted magad like-olni. Nagyon megfog baszni ezért egy hokedliről a Gay Fodor, ha bemész majd szopni a 888-ba.
SystemError
@durbincs: Bizz benne kis buzi gyerek, hogy 888-as ügynökök adait jól kezeli majd a szűkös időkben is a fidesz... :)
SystemError
@durbincs: Majd, amikor egy nemzet fogja kergetni az ügynöklistát, akkor te sokat fogsz járni dokihoz és az még a szerencsésebb eset lesz..:)
SystemError
@durbincs: A tiedbe fogják beverni, amikor a rendszer elmúlik és mégis az út szélén hagynak
SystemError
@durbincs: Anyád feje szokott lüktetni, ha nagyon begerjed
csak úgy....
@durbincs: éljen a fidesz,mukim...remélem meg bírsz nyugodni,ketyulás...
intravénásan köne nálad beavatkozni,persze egy kisbalta olcsóbb volna a te korodban,-egy egyszer használatos.
tulipan
@durbincs: Mi van Te narancssegg nyaldosó Sügér, neked igazán kijár a Pedofil bérgödény jelző!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.