A hódmezővásárhelyi önkormányzat 2006-ban hozta létre a Vásárhelyi Fiatalokért Közalapítványt. Az alapelgondolás az volt, hogy minden, 2006 január 1. után született vásárhelyi kisbaba részére egy számlán 18 éves koráig havonta 4000 forintot tesz félre az önkormányzat, akik felnőtt korba érve a pénzt 24, de legkésőbb 26 éves korukig használhatják fel, és azt csak hódmezővásárhelyi ingatlan vásárlására, építésére fordíthatják. Többek között emiatt a kezdeményezés miatt kapta meg Vásárhely 2010-ben a Családbarát Önkormányzat címet. Akkoriban Lázár János vezette a várost, ő egy eseményen elmondta: azért döntöttek az alapítvány létrehozása mellett, mert a gyermekek jelentik a jövőt. Sőt, arra is utalt: az összeg 2009-re havonta, gyermekenként a 10 ezer forintot is elérheti. Az alapítvány elnöke Bán Csaba lelkipásztor, alelnöke dr. Havasi Katalin volt, a kuratóriumot pedig dr. Kószó Péter, Hegedűs Pálné, Szentirmai Csaba, és Bálint Gabriella alkotta. Kószó Péter és Bán Csaba 2018...

(Forrás: facebook.com, human által)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hát valamiből csak felépült az a ritka giccses kastély, meg berendezése is sokba került !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ez a babakötvény keresgélése lassan olyanná válik, mint a Morvai kazánkirály mozgalma, hogy "Keressük Petőfit!". Majd az ECHO Tv-ben a szittya magyarok esetleg megtalálják az adakozó jó magyarok pénze között.
papa.49
Csak nem azért lett ilyen hamar ,,dohányügyi miniszterelnöki kormánybiztos,, mert kiderült több száz millió hiányzik a Hódmezőv. babakötvényekből, azt valaki lenyúlta, ám ha pozícióban van nem büntethető !!!
cikicakk55
@human: Már az megérné,hogy végre legalább egy propelleressel találkozhatnék! Sajnos az én pánikbetegségem miatt ahol 4 embernél több van az nekem már tömeg,és akkor végem. Olvastam a promenad.hu-weboldalon a programokat.Nem lakunk annyira messze a színhelytől,ha úgy hozza az időjárás még érteni is lehet amit mondanak. Sajnos már 5 éve semmilyen közprogramban,semmilyen tüntetésre,sehova nem tudok eljutni.Még a strandra sem mehetek ki.( Igaz,hogy az drága is lenne nekem) Remélem majd közvetíti a városi tévé,de nem összevágva. Hegedűs jobban járna ha meg sem szólalna,mert az a férfi maga a hányinger. Valamikor pedig szimpatikus volt,mert Tarján városrész képviselője volt és azt nagyon lelkiismeretesen csinálta.Akkor kergült meg,mikor Lázár a fejébe vette,hogy polgit csinál belőle,de a vásárhelyi emberek nem akarták. Azóta teljesen megváltozott,nem csak a magatartása,de az egész megjelenése. Most süt belőle a gyűlölet. A valaha oly szimpatikus arc,most a sátán vonásait tükrözi( igaz,a sátánt csak festményeken láttam)
Sámannus
Késő keresik. Már másnap kellett volna, amikor a kezükbe adták. A csirízes kezűeket nem lehet pénzhez engedni.
F_Viktor
Már a babákat is meglopták a paraziták?
Nem kímélnek ezek senkit, orbán és bérencei végig fosztogatták már az ország 3/4-ét, a beteg gyerekektől a nyugdíjasokig!
human
@cikicakk55: Hegedűst szerintem Lázár szorosan fogja. Ki van neki adva, hogy hazudjon, ha kell, de ne álljon le a lejáratással. Ezért korábban soha nem látott mennyiségben kapja a jogos kritikákat. Ehhez nem volt hozzászokva. Mivel Lázárra nem haragudhat, hát haragszik a polgárokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.