Sokkal többet kell dolgozni, mint a magyar átlagnak, cserébe jóval kevesebb pénz jár - írta a tűzoltók szakszervezete. A tűzoltók többsége nem szeretne túlórázni, hiszen a vonulós tűzoltók kötelező alap munkaideje havi 204 óra, szemben más munkavállalók 168 órás munkaidejével - írta az Egységes Tűzoltó Szakszervezet. Első körben szerintük az így keletkező túlórákat kellene pénzben kifizetni, vagy szolgálati időben elismerve, munkaviszonyba beszámítani.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Mirabilis: jó, hát nem a tűzoltók feladata elzavarni ezt a bűzöslopóshazudóscigánygeci bandát. Mint ahogy a tesco eladóké sem vagy mondjuk a borbélyoké sem. Bár most, hogy így mondod..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Mirabilis: Nincs kedvem vitatkozni meg Veled sem... A kemenysepro - ha szarul dolgozik, nem lelkiismeretesen, akkor hagyhat maga mogott olyan kemenyt is, vagy tuzhelyet, ami szenmonoxidot termel, amibe a kedves kuncsaft beledoglik. En erre ertettem az eletekert is felelos munkat. A IX. keruleti baratnomnel mar regen nem a foketusz hanem a katasztrofavedelem baszakodik, most eppen azzal fenyegeti, ha nem beleli ki azt a kemenyt, ami ugyan lejon a lakasaba, de sohasem hasznalja, akkor kikapcsolhatjak a gazszolgaltatast nala. Pontosan masfel millio forintba kerulne neki a mutatvany, a semmiert. Mert az elso emeleten lakik egy 5.7 m belmagassagu lakasban, es meg 4 emelet van folotte, amit szinten neki kell kifizetnie. Logika semmire sem.
Ja, kulonben meg nyugodtan haragudj ram, ha jol esik. En nem szoktam ilyen erzesekre fecserelni egy masodpercet sem. Nem en erzem magam ettol rosszul, hanem Te vagy elfoglalva gyulolkodessel.
eszegfu
@kereső: tegnap 18:55 Csak megerősitem a hsz-det!! Nem vontuk kétségbe @division "rálátását" erre a témára! Valóban csak a jogszabályi környezetet próbáltuk megtalálni pusztán szakmai szempontból, de mondhatnám érdekes "egyedisége" miatt is...sikertelenül sajnos!:(((
karma1
@Mirabilis: Sajnos, ez szinte minden magyar hivatalos ugyintezesre vonatkozik...:o((( Nem voltal tul szerencses...:o(((((
karma1
@Mirabilis: A baratnom kemenyenek olyan huzatja van, hogy aki benez a kaminlyukon, azt berantja a huzat. A katasztrofavedelem megis azt mondja, hogy beleltetnie kell, mert kulonben hiaba nem hasznalja, (parapet gazfutese van), azert ok leallitjak a gazszolgaltatast nala.
Neki is tele van a hocipoje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.