Sokkal többet kell dolgozni, mint a magyar átlagnak, cserébe jóval kevesebb pénz jár - írta a tűzoltók szakszervezete. A tűzoltók többsége nem szeretne túlórázni, hiszen a vonulós tűzoltók kötelező alap munkaideje havi 204 óra, szemben más munkavállalók 168 órás munkaidejével - írta az Egységes Tűzoltó Szakszervezet. Első körben szerintük az így keletkező túlórákat kellene pénzben kifizetni, vagy szolgálati időben elismerve, munkaviszonyba beszámítani.

(Forrás: hvg.hu, Mirabilis által)

Nagyvilág - 2019. March 19., 20:22
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
Itthon - 2019. March 19., 21:28
Sztrájkra készülnek a BKV dolgozói

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Mirabilis: jó, hát nem a tűzoltók feladata elzavarni ezt a bűzöslopóshazudóscigánygeci bandát. Mint ahogy a tesco eladóké sem vagy mondjuk a borbélyoké sem. Bár most, hogy így mondod..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Mirabilis: Sajnos, ez szinte minden magyar hivatalos ugyintezesre vonatkozik...:o((( Nem voltal tul szerencses...:o(((((
karma1
@Mirabilis: A baratnom kemenyenek olyan huzatja van, hogy aki benez a kaminlyukon, azt berantja a huzat. A katasztrofavedelem megis azt mondja, hogy beleltetnie kell, mert kulonben hiaba nem hasznalja, (parapet gazfutese van), azert ok leallitjak a gazszolgaltatast nala.
Neki is tele van a hocipoje.
Mirabilis
@karma1: Aztán ezek után az idén kiküldtek egy értesítést, hogy mikor jönnek ellenőrizni. Tudod mikor? Amikor már nem kötelező a magánszemélyeknél!? Elhajtottam őket a picsába. Ide többet be nem teszik a lábukat.
És mindez miért? Mert próbálnak pénzt behajtani - lsd fentebb. Katasztrófavédelemnél feljelent, újra ki kell őket hívni pénzért. Nagy zsiványok!
Mirabilis
@karma1: "Te vagy elfoglalva gyulolkodessel" - Meg se hallottam.
Mirabilis
@karma1: Ja, 2éve még meggyújtottak 1 papírt, betolták a kamill lyukba és ha kivitte a huzat, akkor jó volt . Ma már ilyet nem is csinálnak. Azt se tudom hogy ellenőrzik a kémyényt. Ill. tudom, sehogy, a környezetet vizsgálják és abba kötnek bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 19., 19:20
Ilyen, amikor egy Kardashian túltolja a Photoshopot
Szórakozás - 2019. March 19., 18:40
Nem mennek börtönbe a migránsverő fegyőrök