Hétfő reggel már kétszer is azt jelentette a BKK, hogy a metrópótló villamosok helyett pótlóbuszok közlekednek járműhiba miatt.

Eléggé nehezen indult be az élet hétfő reggel az M3-as metró északi részén a 12M és 14M metrópótló villamosvonalakon. 

Alig múlt nyolc óra, és már kétszer elhasalt a metrópótló villamos

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Kemenymate

A Budapesti Közlekedési Központ először 7:18-kor írta ki a Facebook-oldalán, hogy járműhiba miatt pótlóbuszt vetnek be a metrópótló villamos pótlására:

A 14M villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Rákospalota-Újpest vasútállomás és Káposztásmegyer, Megyeri út között járműhiba miatt. Türelmeteket kérjük!

Ezt viszonylag gyorsan, alig pár perc múlva követte a feloldás, miszerint visszaállt az eredeti forgalmi rend a vonalon.

Aztán 7:42-kor a következő kiírás jelent meg a BKK Facebook-oldalán:

A 12M és a 14M villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Szent István tér (Újpesti piac) és Angyalföld kocsiszín között járműhiba miatt. Türelmeteket kérjük!

A Facebook-oldalon kommentelőknek leginkább az nem tetszik, hogy a megállókban a kimaradásról nem nagyon volt tájékoztatás. Egyikük azt emlegette fel, hogy egy utastársuk szólt nekik, hogy hiába várnak a villamosra.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Nessy: Szerintem, nem a személyre, hanem az orchidea megjelenésére vonatkozik a század megjelölése.
Commenter
@Nessy: @CsipkeRózsa: komolyan mondom nem értem a szingapúriakat. Horn Gyula a 20. és a 21. század politikusa is volt. orbán is is két századot is képvisel, élt a 20.-ban és most a 21.ben, de amit képvisel az kb olyan sötét mint az XI. század. Miért nemesnövényt neveznek el róla? Miért nem gyomot? Kár, hogy ott járt, mert különben fel sem merült volna a szingapúriakban hogy politikai érdemei alapján bármit is elnevezzenek róla. Horn Gyulának immár európai utcája és ázsiai orchideája is van. Európai politikus multikulturális világszemlélettel nagyon is ilyen volt miniszterelnökként és külügyminiszterként is. A Füvészkert helyében lennék, kerülne az orchideájából a sírjára is.
Nessy
A villamosra visszatérve, 25 - 30 éves emlékek jutottak eszembe! Akkoriban azért még közlekedett, de szegénynek már a megérdemelt nyugdíjas kort kellene élvezni!
Lehet, hogy hallott a Törzsi gyűlésről, és rájött, hogy Hun származású. Hun megy, hun nem megy.
Commenter
@Nessy: "hallott a Törzsi gyűlésről, és rájött, hogy Hun származású". Kizárt. Agymosott szlovák migráns. Rajta van a madeinslovakia. :)
Nessy
@Commenter: lehet, hogy titokban kettős állampolgár? :-))
Commenter
@Nessy: :) még az is lehet hogy roggyanttonyó kötvényese...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.